Ξέσπασε ο Μαγνησιακός… που νίκησε 6-3 τον Πύρασο

Ξέσπασε ο Μαγνησιακός που το πρωί της Κυριακής στο Βασδέκειο, επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-3 επί του Πυράσου,   καταφέρνοντας να μετουσιώσει για ένα παιχνίδι σε νίκη την καλή επιθετική παρουσία, που ούτως ή άλλως είχε επιδείξει και σε προηγούμενους αγώνες, χωρίς ωστόσο τότε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Να σημειώσουμε ότι χατ τρικ για τους νικητές σημείωσε ο Μπαλλάς, σκοράροντας μαλιστα τρία συνεχόμενα τέρματα.

Ένα γκολ στο πρώτο μέρος και όλα τα υπόλοιπα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, που όπως προκύπτει κι από το τελικό σκορ, οι άμυνες είχαν χαλαρώσει εντελώς.

Στη σημερινή αναμέτρηση οι ποδοσφαιριστές του Μαγνησιακού  είχαν εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας, ενώ δημιούργησαν κι άλλες καλές στιγμές που θα μπορούσαν να σκοράρουν, εκμεταλλευόμενοι τη χαλαρότητα και το κακό αγωνιστικό πρόσωπο του αντιπάλου τους.

Με δέκα παίκτες από το 27’ αγωνίζονταν οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Γκίνη,  οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν καθόλου καλή παρουσία. Εξαίρεση θα μπορούσε να είναι το διάστημα από το 77’ και μετά, οταν σημείωσαν τρία γκολ ενώ είχαν και δοκάρι με τον Νούσια.

Μόλις στο 5ο λεπτό μετά από σουτ του Μπαλλά κι απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Τσένα με πλασέ έκανε το 1-0, που ήταν και το αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 61’ ο Μπαλλάς με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Κρανία έκανε το 2-0 και στο 74ο ίδιος σκόρερ, με πλασέ αυτή τη φορά, από διαγώνια σέντρα του Κωστή, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 77΄ με σουτ του Νούσια μέσα από την περιοχή κι αφού η μπάλα κόντραρε σε ποδοσφαιριστή του Μαγνησιακού κατέληξε στα δίχτυα, για να μειώσουν οι φιλοξενούμενοι σε 3-1.

Στο 80’ χατ τρικ για τον Μπαλλά, οποίος με πλασέ μετά από σέντρα του Τσένα, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1, για να έχουμε το 5-1 στο 84’ με εκπληκτικό τελείωμα του Οικονόμου, που πλάσαρε με προβολή ψηλά, από το δεύτερο δοκάρι, μετά από διαγώνια σέντρα του Κωστή.

Στο 88’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσάκαλου, από μεγάλη απόσταση κι αριστερά, που έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία έγινε το 5-2, για να έχουμε το 6-2 στο 91’ με πλασέ του Τσένα μετά από κάθετη μπαλιά του Κατσίφα με τον μέσο του Μαγνησιακού να ολοκληρώνει την προσπάθειά του ολομόναχος.

Τέλος ο Δανιλόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 6-3 στο 94’ σκοράροντας εις βάρος της προηγούμενης ομάδας του.

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βλαχόπουλος, Κρανιάς (65’ Κατσίφας), Κωστής, Κολημήτρας, Βασιλείου, Τάρε, Χριστοδούλου, Οικονόμου (70’ Βαλιώτης), Μυλωνάς (85’ Θεοδωρόπουλος), Τσένα, Μπαλλάς.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Πρωτούλης, Γ. Τσάμης (55’ Δανιλόπουλος), Σιαμέτης (75’ Βλαχόπουλος), Γκίνης, Στατζούρης (46’ Τσάμης), Τσορμαπτζής, Στεργίου, Νούσιας, Κάρρος, Ζαχαράκης (46’ Φούκης), Τσάκαλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις