Νίκησε χωρίς να δυσκολευτεί… ο Ρήγας τον Πρωτεσίλαο

Ο Ρήγας έδειξε την ανωτερότητά του κι εντός αγωνιστικού χώρου, όπου ήταν  καλύτερος από τον Πρωτεσίλαο και πήρε δίκαια ευρεία νίκη επί του Πρωτεσιλάου με 5-1, σε αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου, το μεσημέρι της Κυριακής.

Από νωρίς προηγήθηκαν στο σκορ οι γηπεδούχοι, που έκλεισαν το ημίχρονο με το 2-0 υπέρ τους, πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα στο β’ μέρος, όπου σκόραραν και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και το δικό τους μοναδικό γκολ, λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Με τη συμπλήρωση του δεκαλέπτου έγινε το 1-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Καρλιάμπας κι εκτέλεσε εύστοχα ο Νασιακόπουλος.

Αμέσως μετά (12’) σημειώθηκε το 2-0 από προσπάθεια του Νασιακόπουλου που έβγαλε στον Πάσχο, σουτ του οποίου βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Σέττο, ο οποίος με πλασέ πέτυχε το γκολ.

Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 55’, ο Πάσχος κατάφερε να πετύχει το γκολ με πλασέ, σημειώνοντας το 3-0, αξιοποιώντας πολύ ωραία πάσα του Γούτσιου.

Στο 60’ πολύ ωραία ατομική ενέργεια του Σέττου, που πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε την ασσίστ στον Πάσχο, ο οποίος προ κενής εστίας πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ και το 4-0.

Στο 75’ ο Χασιώτης στην προσπάθειά του να διώξει από παράλληλη σέντρα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έτσι με αυτογκόλ σημειώθηκε το 5-0.

Στο 87′ ο Α. Λάμπος σκόραρε για τον Πρωτεσίλαο το 5-1, κλείνοντας ταυτόχρονα το σκορ της αναμέτρησης.

ΡΗΓΑΣ Φ: Παπαγιάννης (69` Κουρίτας), Γούτσιος, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Σπαθής, Αλεξίου, Σουγκάρης, Γάρος (69` Σταμάτης), Νασιακόπουλος (78` Χότζα), Πάσχος (78` Γ. Μπόλκας), Σέττος.
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Ι. Λάμπος, Λεϊμονής, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Μουσαμπελίου, Νικογιάννης (75` Μπούρτζης), Α. Λάμπος, Σούδης, Τσουβαλιάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις