Πολύτιμο βαθμό πήρε ο Θησέας στην Τσαριτσάνη

Με το ίδιο σκορ (1-1) έληξε και το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Θησέα Αγριάς. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αγωνιστικά από τους «πράσινους», οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να αντιδράσουν για να κερδίσουν τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.
Στο πρώτο ημίχρονο, δεν σημειώθηκε κάποιο τέρμα, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες. Αντίθετα, στο δεύτερο μέρος σημειώθηκαν γκολ και από τις δύο πλευρές. Στο 52’ ο Καραλούλης επιχείρησε το σουτ, καταφέρνοντας να νικήσει τον Κεφαλά για το 0-1. Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια και στο 56’ ο Τσιουρής με πολύ όμορφο σουτ ισοφάρισε σε 1-1, αφιερώνοντας το τέρμα που σημείωσε στη γιαγιά του, η οποία έφυγε από τη ζωή.
Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 92’, ο Θησέας θα μπορούσε να κερδίσει το παιχνίδι, αλλά δεν το έπραξε. Ο Κοτζαθανάσης μεταβίβασε πολύ ωραία τη μπάλα στον Ζάχο, ο οποίος δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από κοντά τον Αναστασίου. Το σκορ παρέμεινε ως έχει μέχρι το τέλος και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες. Τέλος, ο Γιαουπλάρι αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη κάρτα) στο 93’.
Σκόρερ: 52’ Καραλούλης-56’ Τσιουρής.
Κίτρινη: 80’ Γιαουπλάρι.
Κόκκινες
: 93’ Γιαουπλάρι.
Διαιτητής: Μαυρίδης (Πέλλας).
Βοηθοί: Ταγκαλίδης, Μίλτσης (Πέλλας).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ: Αναστασίου, Ντούφας (46’ Χατζής), Γαλάνης, Τσακάλι, Κουμπούρας, Τσάτσος, Χάμος, Καραλούλης (73’ Τόλιος), Κατσαμάγκας (70’ Μουλτσιάς), Μπαλογιάννης, Γκαμπέτας.
ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ: Κεφαλάς, Διαμαντόπουλος, Δίντσης, Γιαουπλάρι, Βαν Ντε Γουίχε (46’ Μπόρας), Χατζησταμάτης, Πέτσης, Φραγκογιάννης (64’ Νιαώτης), Βλάχος (82’ Κοτζαθανάσης), Οικονόμου, Τσιουρής (79’ λ.τρ. Ζάχος).


Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις