“Σαρωτικός” ο Αλμυρός, 6-0 τη Στυλίδα

Με το εντυπωσιακό 6-0 επί της Στυλίδας ο Γ.Σ. Αλμυρού επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες ύστερα από πέντε ολόκληρους μήνες, καθώς τελευταία φορά που οι «κυανόλευκοι» πανηγύρισαν την κατάκτηση των τριών βαθμών στο γήπεδό τους ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στο ματς με τον ΑΟ Σελλάνων.

Με τη νίκη του αυτή ο Αλμυρός έφτασε τους 31 βαθμούς, ισοβαθμεί στην 5η θέση με τον Θησέα και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Η ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου πέρα από τα έξι γκολ που πέτυχε, δημιούργησε και έχασε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ναουμίδης με κεφαλιά έγραψε το 1-0 στο 24’, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα.

Στην επανάληψη οι «κυανόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, σημειώνοντας άλλα πέντε τέρματα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Ο Κοντοβάς με δύο εκτελέσεις πέναλτι στο 50’ (το κέρδισε ο Τσελεπής) και στο 58’ (το κέρδισε ο Γκίκας), ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Ακολούθησε στο 68’ το τέταρτο γκολ από τον Στέλιο Αλεξανδρή με σουτ έξω από την περιοχή. Το 5-0 σημειώθηκε στο 82’ με αυτογκόλ, ενώ το σκορ έκλεισε στο 92’ με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Τζοβάρα. Ο Αλμυρός στο 85’ είχε δοκάρι με τον Λουκά.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Παπακώστας, Ναουμίδης, Βέργος (55′ Δημηνάς), Αλεξανδρής (72’ Λουκάς), Τσελεπής, Γκίκας, Κοντοβάς (63′ Ματθαίου), Αναστασίου (69’ Τζοβάρας).

ΣΤΥΛΙΔΑ: Μήτσου, Ξεζόνωτος, Καββαδίας, Ζωγράφος, Μάγιος, Ακασού, Λιανός, Αλ. Κουφιώτης, Μανιάς, Βαρυπάτης, Ντοράντο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις