Το παλεύει για Ποκόνγκ ο Πιερικός

Προπονητής του χρόνου στον Πιερικό θα ‘ναι ο Νίκος Ζαλίκας. Η πρώτη μεταγραφή έγινε με τον Γεωργίου, ενώ κλεισμένος είναι και ο Παπατολίκας.
Στη Κατερίνη φημολογείται ότι μετά την ένταξη των δύο πρώην ποδοσφαιριστών του Τυρνάβου, σειρά έχει ένας τρίτος. Ο 27χρονος Καμερουνέζος Μούσα Ποκόνγκ είναι ένα «ελεύθερο πιστόλι» αυτή τη στιγμή στην αγορά, πράγμα που κάνει τους διοικούντες τον Πιερικό να τον πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αφρικανός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Άκη Γεωργίου, που ήδη ανήκει στον Πιερικό και ίσως αυτό να παίξει και το ρόλο του…

Από ‘κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος Λιτοχωριανός μέσος, Νίκος Τροΐρης συμφώνησε σε όλα με την νέα διοίκηση και υπογράφει σύντομα στην ομάδα του Νίκου Ζαλίκα το νέο του συμβόλαιο.

Τέλος, Σάκης Κανούλας και Νίκος Ιορδανίδης ακούγονται έντονα τις τελευταίες ώρες για τον Πιερικό.

Και οι δυο τους είχαν γεμάτη χρονιά στην Καβάλα πέρσι, με τον πρώτο να αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ των αργοναυτών με 10 γκολ και τον δεύτερο (που ‘χει παίξει στο παρελθόν στον Πιερικό) να είναι απ’ τα κομβικά γρανάζια της μηχανής. H πρόταση για τους δύο ποδοσφαιριστές έχει φτάσει ‘στα αυτιά’ του προπονητή, Νίκου Ζαλίκα και αναμένονται αποφάσεις. Πάντως πρόκειται για δύο πολύ καλές περιπτώσεις ελεύθερων έμπειρων παικτών για γραμμή κρούσης, και άμυνας!

Πηγή: Pierikosnews.blogspot.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις