Νέστος Χρυσούπολης: Διαψεύδει τα περί αποχωρήσεων των αρχηγών του

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην ομάδα του Νέστου μετά την οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με την οποία έχασε την πρωτιά στην βαθμολογία του 1ου ομίλου και ταυτόχρονα το πλεονέκτημα στην «μάχη» για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα ισοφαρίστηκε στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που προωθήθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα και η εξέλιξη αυτή πυροδότησε άσχημες καταστάσεις, τόσο στις εξέδρες όσο και στα αποδυτήρια!

Στην διοίκηση και στο ποδοσφαιρικό τμήμα πνέουν μένεα για την συμπεριφορά συγκεκριμένων οπαδών της ομάδας που με την «έμπνευση» τους να διακόπτουν συνεχώς τον αγώνα μετά το γκολ του Μπέλιτς στο 87ο λεπτό, οπότε και ο Νέστος προηγήθηκε με 2-1, ανάγκασε τον διαιτητή να κρατήσει 6 λεπτά καθυστερήσεων. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σημειώθηκε ένταση στα αποδυτήρια των γηπεδούχων, η οποία με την σειρά της προκάλεσε σχετικές αναρτήσεις σε διάφορα sites της Καβάλας το βράδυ της Κυριακής. Σ’ αυτές τις αναρτήσεις, πέρα από τις αναφορές για την ένταση, υπήρχαν και άλλες που ανέφεραν ότι οι τρεις αρχηγοί της ομάδας (Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος και Αθανασίου) βρίσκονται υπ’ ατμόν, κάτι που όμως διαψεύστηκε από την διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα.

«Τις αποφάσεις μας, θα τις ανακοινώσουμε εμείς…»

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για λάσπη που ρίχνεται στην ομάδα και τονίζεται ότι οι όποιες αποφάσεις παρθούν για τους συγκεκριμένους παίκτες αλλά και για οποιονδήποτε άλλον θα ανακοινωθούν από την ίδια την διοίκηση. Επισημαίνεται δε ότι πρωταρχικός στόχος του Νέστου είναι να προστατευτεί η ομάδα και οι ποδοσφαιριστές του, για τον πολύ μεγάλο αγώνα που κάνει όλη τη φετινή χρονιά. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η λάσπη στην ομάδα μας συνεχίζεται από διαφορά site και η προστασία της ομάδος μας είναι πρώτο μέλημα της διοίκησης. Οι αρχηγοί της ομάδος Αθανασίου – Μκρτσιαν – Μελισσοπουλος είναι μέλη της ομάδος μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ρίχνει λάσπη στους ποδοσφαιριστές μας πριν από οποιαδήποτε απόφαση πάρει το συμβούλιο μας!

Για εμάς η προστασία της ομάδος μας και των ποδοσφαιριστών μας για τον τεράστιο αγώνα που κάνει όλο τον χρόνο είναι το πρώτο μας μέλημα και ο Νέστος μας είναι πάνω από όλα!

Οποίες αποφάσεις παρθούν που θα είναι ανακοινώσιμες θα τις ανακοινώσουμε εμείς και όχι διάφορα site ερήμην της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών μας»!

kavalasport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις