«Άκυρο» σε Παλάσκα από το Διαιτητικό για την ΕΠΣ Καρδίτσας

Νέα ήττα για τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΣ Καρδίτσας, αυτή τη φορά στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ο Μανώλης Παλάσκας, που έχει συνδέσει το όνομά του με το αμαρτωλό καθεστώς του ελληνικού ποδοσφαίρου, είχε προσφύγει μαζί με ακόμη πέντε άτομα στο Διαιτητικό, ζητώντας να κηρυχθεί άκυρη η εκλογική Γενική Συνέλευση της 2ας Φεβρουαρίου στην ΕΠΣ Καρδίτσας, ωστόσο και τα 50 σωματεία έκαναν παρέμβαση υπέρ της νέας διοίκησης.

Το Διαιτητικό αποφάσισε κατά πλειοψηφία (4-1) να απορρίψει την προσφυγή, με τη διοίκηση του Χρήστου Σκάρλου να συνεχίζει στην προεδρία της ΕΠΣΚ.

Από εκεί και πέρα απορρίφθηκε επίσης η προσφυγή του άλλοτε συνεργάτη του Σκίμπε στην Εθνική ομάδα, Θωμά Στράτου κατά της ΕΠΟ (αξίωνε περί τις 190.000 ευρώ), όπως και του Λεονάρντο -ο οποίος είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία- κατά του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: 

Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δικάζει  κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από  22.01.2019 έφεση του  LEONARDO JOSE APARECIDO MOURA κατά της ΠΑΕ ΑΠΟ Λεβαδειακός. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την έφεση.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση του Θωμά Στράτου κατά της ΕΠΟ.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 30-1-2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού σωματείου ΠΑΟ ΡΟΥΦ και την από 13-2-2019 πρόσθετη παρέμβαση της Superleague. Δέχεται τυπικά την πρόσθετη παρέμβαση. Απορρίπτει κατά πλειοψηφία κατ’ ουσία την πρόσθετη παρέμβαση.

Θεωρεί ότι η προσφυγή με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 7553/08.02.2019 ) του ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 και λοιπών 49 σωματείων που αναγράφονται στην επισυναπτόμενη πρόσθετη παρέμβαση ουδέποτε ασκήθηκε ως προς τους τέταρτο και πέμπτο από τους προσφεύγοντες Δημήτριο Κωτούζα του Νικολάου και Γεώργιο Κλέτσα του Κωνσταντίνου και κηρύσσει καταργημένη, ως προς αυτούς, τη δίκη που ανοίχθηκε με την παραπάνω προσφυγή.
– Απορρίπτει ως απαράδεκτη την πρόσθετη παρέμβαση με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 8212/14.02.2019 ως προς τρία εκ των προσθέτως παρεμβαινόντων σωματείων και ειδικότερα ως προς το 37ο με την επωνυμία «Α.Ο. Αναγέννηση Δασοχωρίου», ως προς το 43ο με την επωνυμία «Δόξα Μητρόπολης» και ως προς το 44ο με την επωνυμία «Α.Ο. Φύλλου».
– Συνεκδικάζει α΄) την προσφυγή με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 7553/08.02.2019 ως προς τους λοιπούς προσφεύγοντες και β΄) την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ των καθών η προσφυγή, με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 8212/14.02.2019, των αναφερόμενων σ’ αυτή υπολοίπων σαράντα επτά (47) σωματείων αντιμωλία των διαδίκων.
– Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την προσφυγή.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις