Μπάσκετ: Κάλεσμα στον κόσμο του Ολυμπιακού Β. για το παιχνίδι με τον ΑΟΚ Βέροιας

Ο Ολυμπιακός Βόλου δίνει καθοριστικής σημασίας παιχνίδι με τον ΑΟΚ Βέροιας την προσεχή Κυριακή για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου και η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών», ενισχύοντας τους «ερυθρολεύκους» στην προσπάθειά τους να πάρουν τη νίκη. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Με ένα καθοριστικό παιχνίδι με τον ΑΟΚ Βέροιας, τη Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 και ώρα 17.00 στο ΕΑΚ Βόλου, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, συνεχίζεται η προσπάθεια της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας για το στόχο της παραμονής της στη κατηγορία.
Μετά το μεγάλο διπλό στη Καλαμπάκα, μια ομάδα που είχε τους ίδιους στόχους και με την οποία πλέον μετράμε δυο νίκες, ο προπονητής Παναγιώτης Γκουγκουτούδης και οι αθλητές μας άρχισαν την προετοιμασία τους για τον προσεχή αγώνα με τον ΑΟΚ Βέροιας, έχοντας τον ίδιο στόχο, να διπλασιάσουν και πάλι τις νίκες, αφού στο πρώτο αγώνα η ομάδα μας είχε νικήσει στη Βέροια με σκορ 84-74 και έτσι να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου της παραμονής.
Είναι ευκαιρία για τους φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό παρών και να χειροκροτήσουν την προσπάθεια των παιδιών, μιας και η ποδοσφαιρική μας ομάδα δεν αγωνίζεται αφού η ομάδα της Καρδίτσας έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα και να δώσουν ώθηση στα παιδιά για τη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Οι αθλητές μας και η αντίπαλη ομάδα πρέπει να αισθανθούν τη δυναμική του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις