Εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. σήμερα στην ΕΠΣΘ

Μία πολύ ενδιαφέρουσα ημέρα είναι η σημερινή για την ΕΠΣ Θεσσαλίας. Και αυτό διότι η διορισμένη από το Πρωτοδικείο διοίκηση διοργανώνει γενική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Η συνέλευση ορίστηκε να γίνει στα γραφεία της Ένωσης στις 6 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 7 μ.μ.
Η διορισμένη από…

…το Πρωτοδικείο διοίκηση της ΕΠΣΘ έχει εκδώσει την κάτωθι πρόσκληση για τις σημερινές αρχαιρεσίες: «Την 10η Αυγούστου 2015, ημέρα της εβδομάδας Δευτέρα και περί ώρα 18:00 συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης στο Βόλο και στην οδό Ροζού, αρ.17 και σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας την ίδια ημέρα και τόπο και ώρα 19:00, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διατάξεως:
Εκλογή των μελών της Εφορευτικής Επιτροπής και Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου».
Υποψηφιότητα έχουν βάλει 13 παράγοντες εκ των οποίων θα εκλεγούν οι 11, ενώ πρόθεση για την ανάληψη της προεδρία έχει εκδηλώσει ο κ. Περικλής Λασκαράκης. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι είναι οι κ.κ. Αγγελόπουλος Αθανάσιος, Βελάνης Δημήτριος, Καλόγηρος Μίλτος, Κλόντζας Δημήτριος-Ιωάννης, Κωνσταντίνου Στέφανος, Λαμπρογιώργος Δημήτριος, Λίλλος Αθανάσιος, Μπάιμπας Κωνσταντίνος, Οικονόμου Χρήστος, Παπαεμμανουηλίδης Παντελής, Τσιαμήτας Βασίλειος, Φραντζής Δημήτριος.
Η 13άδα των υποψηφίων εξέδωσε και κοινή ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Αξιότιμοι κ.κ. εκπρόσωποι των μελών, αγαπητοί φίλοι,
Ενόψει των επερχομένων εκλογών της Δευτέρας στην ΕΠΣ Θεσσαλίας και καθόσον όλοι εμείς οι υποψήφιοι επιθυμούμε την όσο το δυνατόν μαζικότερη συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία, θα θέλαμε με το παρόν αφενός μεν, να σας καλέσουμε όλους να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια δια της παρουσίας σας και ει δυνατόν και δια της θετικής σας ψήφου, αφετέρου δε, να σας ενημερώσουμε και διαβεβαιώσουμε προσέτι και για τα εξής:
Σε πείσμα πολλών, η Ένωση τη Δευτέρα οδεύει σε αλλαγή εποχής, με πλήρη και οριστική ρήξη με το παρελθόν, είτε αυτή αφορά πρόσωπα, είτε τακτικές. Όλοι εμείς μαζί και ο καθένας ξεχωριστά ανήκουμε στις τάξεις σας, ασπαζόμαστε τις ίδιες αρχές, μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα, αντιμετωπίζουμε τις ίδιες δυσκολίες, προσπαθούμε για τον κοινό σκοπό. Δεν ανήκαμε, δεν ανήκουμε, και δεν θα ανήκουμε εσαεί σε κανένα «ρεύμα», ομάδα, φράξια, κλίκα ή οτιδήποτε άλλο πιθανόν κάποιοι καλοπροαίρετοι ή κακοπροαίρετοι επιθυμούν να μας εντάξουν από άγνοια ή πρόθεση αντιστοίχως.
Δεν διεκδικούμε δάφνες και παράσημα πολυετούς ενασχόλησης και δήθεν προσφοράς, είμαστε ίσοι μεταξύ ίσων, έχουμε όραμα, διάθεση και συνείδηση καθαρή. Σας διαβεβαιώνουμε ότι με τη στήριξή σας και μόνο θα αγωνιστούμε για την αποτελμάτωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στο Νομό και την αλλαγή όλων των παρελθόντων δεδομένων που θα οδηγήσουν την ΕΠΣ Θεσσαλίας από τη θέση του παρία, εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Όλοι μαζί για την αλλαγή».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις