Στην 3η θέση ο Μυτιλιός στο διεθνές τουρνουά «Nicon Open 2019»

Με ένα χάλκινο μετάλλιο και μια 5η θέση επέστρεψε ο αθλητής Μυτιλιός Ανδρέας του Συλλόγου “Ακαδημία Shinkyokushinkai Καράτε”(Α.Σ.Υπέρτατη-Αλήθεια-Συνεργασία),από το Διεθνές Τουρνουά Καράτε “Nikon Open 2019” όπου συμμετείχε στις 16-17 Μαρτίου στη Σόφια της Βουλγαρίας.Ο πρωταθλητής μας κατέκτησε την 3η θέση στο Ομαδικό Κούμιτε Νέων Ανδρών.Ο Ανδρέας ο οποίος μαζί με τον αθλητή Κορομηνά Κων/νο του Συλλόγου Αγριάς “O Μαχητής” και τον αθλητή Ιορδανόπουλο Πάυλο του Συλλόγου “Budokan Κατερίνης” αποτέλεσαν το ομάδικο στην κατηγορία Νέων Ανδρών και μετά από την ήττα στον ημιτελικό από την ομάδα της Βουλγαρίας,κατάφεραν να κερδίσουν στο μικρό τελικό την ομάδα της Βουλγαρίας και να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο.Ο Μυτιλιός αξίζει να σημειωθεί ότι στον τελικό ρεπασάζ κέρδισε με σκορ 6-0 έναντι του αντιπάλου του.
Προηγουμένως,είχε αγωνιστεί στην κατηγορία -68 κιλά Νέων Ανδρών όπου πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση κερδίζοντας στον πρώτο γύρο τον ούγγρο αθλητή με σκορ 4-0,στη συνέχεια τον Κύπριο αθλητή με σκορ 4-2 και χάνει στον ημιτελικό από τον σκοπιανό αθλητή με σκορ 3-8.Στη συνέχεια αγωνίζεται στο τελικό ρεπάσάζ όπου χάνει από τον βούλγαρο αθλητή με σκορ 0-2 και περιορίζεται στην 5η θέση.
Στο Διεθνές Τουρνουά Καράτε συμμετείχαν 900 αθλητές από 22 χώρες υπό την αιγίδα της Βουλγάρικης Ομοσπονδίας Καράτε.
Ο Τεχνικός Διευθυντής του Συλλόγου Γιώργος Κοσμίδης και η εκπαιδευτής Κοσμίδου Βίκυ, ευχαριστούν θερμά τον Προπονητή της Αγριάς Κρίσιλα Ιωάννη για το κοοτσάρισα του αθλητή της στο ατομικό αγώνισμα και τον προπονητή Budokan Κατερίνας Σταυριανίδη Βασίλη για το κοουτσάρισμα στο ομαδικό.Τον αθλητή συνόδευσε η ομάδα του Συλλόγου Λακώμματος με τεχνικό Διευθυντή τον Παπαδόπουλου Κώστα και την γραμματέα Ντιάνα Τσόντου.
Την όλη προετοιμασία του αθλητή ανέλαβε η Εκπαιδευτής και Πρωταθλήτρια Ευρώπης Βίκυ Κοσμίδου, παντά με την καθοδήγηση του Shihan Γιώργο Κοσμίδη.
Χορηγός της Ακαδημίας και του αθλητή η μεγαλύτερη εταιρία γενετικών αναλύσεων στη Θεσσαλία με Δντη τον Ιατρό – Γενετιστή Δρ. Αλέξανδρο Οικονομίδη. Η Ευρωγενετική Θεσσαλίας κ ο Δντης της, με σειρά ετών εμπειρίας σε εξειδικευμένα ιατρικά θέματα και εξετασεις, εκτός από το κοινό της Θεσσαλίας θα είναι αρωγός στις δραστηριότητες της Ακαδημίας μας.Ειδική στήλη πλέον θα υπάρχει στη σελίδα μας με ιατρικές συμβουλές από το μέλος της υγειονομικής επιτροπής του Συλλόγου μας Δρ.Αλέξανδρο Οικονομίδη.
Το ΔΣ του Συλλόγου και ο τεχνικός διευθυντής Κοσμίδης Γιώργος ευχαριστούν την Ευρωγενετική Θεσσαλίας και τον Δντη Αλέξανδρο Οικονομίδη για την ευγενική τους χορηγία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις