Θ. Καλόγηρος: Μεγάλη τιμή η βράβευσή μου, νιώθω περισσότερο δυνατός

Ο Θοδωρής Καλόγηρος αναδείχθηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής (μαζί με τον Αλεξάνδρο Καρτσαμπά της Νίκης Βόλου) για το 2018, σύμφωνα με την ψηφοφορία του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, στην οποία συμμετείχαν οι αθλητικοί συντάκτες του Βόλου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ (αγωνίζεται στην ομάδα Κ15 του Δικεφάλου στη Σούπερ Λιγκ), δεν μπόρεσε να παραβρεθεί χθες στην εκδήλωση του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, ωστόσο, με γραπτή του δήλωση στα ΜΜΕ ευχαρίστησε όλους για την τιμητική διάκριση στο πρόσωπό του, τονίζοντας σχετικά:

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και τιμή για την βράβευσή μου, από τους αθλητικούς συντάκτες της πόλης μου, ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή του Βόλου για το 2018. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στον ΠΑΟΚ και οι μαθητικές μου υποχρεώσεις, δεν μου επέτρεψαν να έρθω στο Βόλο και να παραλάβω το βραβείο.

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Για μένα, πλέον, είναι μεγαλύτερο το βάρος της ευθύνης για να συνεχίσω με περισσότερο πάθος, δουλεύοντας ακόμη πιο σκληρά, με στόχο να εκπληρώσω τα όνειρά μου, σ’ έναν δύσκολο χώρο, όπως είναι αυτός του ποδοσφαίρου. Στην αρχή της ποδοσφαιρικής μου καριέρας νιώθω δυνατός να πετύχω και αυτή τη δύναμη την αντλώ, απ’ όλους όσοι με στηρίζουν.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους έχω δουλέψει στην Αγία Παρασκευή, ομάδα στην οποία έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα, τους ανθρώπους της Σχολής για τη στήριξη και τη βοήθεια που μου παρείχαν, τον προπονητή μου στην Μικτή Παίδων της ΕΠΣΘ Αντώνη Μάνδαλο, την οικογένειά μου, που είναι πάντα δίπλα μου και τους δικούς μου ανθρώπους που χαίρονται με την πρόοδό μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις