Ήττα, παρά τη μεγάλη προσπάθεια για τον ελλιπή Κένταυρο Αγριάς

Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα Χάντμπολ του Κενταύρου Αγριάς στα πλαίσια της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β εθνικής κατηγορίας, από την ομάδα της Πολιτείας με σκορ 26 – 25. Μια ήττα που ήρθε επώδυνα στα  τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, με την ομάδα της Πολιτείας να πετυχαίνει το νικητήριο τέρμα.

Η Μαγνησιώτικη ομάδα κατέβηκε στην Αθήνα με πολλές ελλείψεις αθλητών (Καρανάσιος, Ροδοβίτης, Αρβανιτίδης, Καποτάς, Λαγδός, Μηλιορδος Δ.), με κύριο κορμό την εφηβική ομάδα, με στόχο να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Πολιτείας με έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της αποδείχθηκε σκληρό καρύδι για την ομάδα του Κενταύρου, καθώς από την αρχή έδειξε τις προθέσεις της, μπαίνοντας δυνατά στο παιχνίδι και παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ, Η ομάδα της Πολιτείας ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, παίρνοντας προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων με τη λήξη του ημιχρόνου (15 – 11).

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν ίδιο μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο του παιχνιδιού με την ομάδα της Πολιτείας να έχει ένα σταθερό προβάδισμα 4 τερμάτων,  Σε εκείνο το χρονικό σημείο η ομάδα του Κενταύρου έκανε μια σημαντική προσπάθεια, παρότι είχε χάσει με τρεις δίλεπτες τον Χούστη, μειώνοντας συνεχώς τη διαφορά και καταφέρνοντας να ισοφαρίσει σε 25 – 25 στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού.  Στη τελευταία επίθεση της Πολιτείας το αρχικό σουτ αποκρούσθηκε από τον τερματοφύλακα του Κενταύρου, τον Γρηγόρη Γκαμώτσο, όμως στην επαναφορά οι αμυνόμενοι του Κενταύρου δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν την μπάλα, με αποτέλεσμα στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο έμπειρος Γιάννης Χήνος, της Πολιτείας να πετύχει το νικητήριο τέρμα.

         
Τα πεντάλεπτα: 4 – 2, 5 – 4 , 9 – 6, 10 – 9, 11 – 10, 15 – 11 (ημ.),
18 – 14, 19 – 17, 21 – 17, 22 – 18, 23 – 22, 26 – 25.
Δίλεπτες: 2 – 6.   Πέναλτι: 3/5 – 1/1

Α.Ο. Πολιτείας : Ταυρόπουλος (1), Δουνάκης (5), Τσούνης (3), Διαμαντόπουλος (2), Μαρκοπουλιώτης (7), Τομαδάκης (1), Ζέρβας, Παναγόπουλος, Παπαοικονόμου, Σκαπέρας (2), Χήνος (5).

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ (Σκετόπουλος) : Κρατήρας (8), Μακρής (2), Δρενοβιάδης (3),  Κίσκηρας, Χαλκιάς, Μηλιόρδος Α., Χούστης  (2), Γκαμώτσος, Χιώτης (6), Κρανιώτης (4),  Σαμαράς.

Η ομάδα του Κενταύρου θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις το ερχόμενο Σάββατο 23 Μαρτίου 2019 και ώρα 17.00, στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ιωνικού Λαμίας 2010.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις