Τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού Β. εκτίουν ποινή με Αναγέννηση Κ.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας συνεχίζεται την προσεχή Κυριακή, με τον Ολυμπιακό Βόλου, ωστόσο, να μην αγωνίζεται, καθώς βάσει προγράμματος η ομάδα αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν τρεις βαθμούς στα «χαρτιά» και θα διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 4ου ομίλου.
Στο κυριακάτικο παιχνίδι εκτίουν την ποινή τους τέσσερις ποδοσφαιριστές, που συμπλήρωσαν κάρτες και συγκεκριμένα οι Μπάμπης Οικονομόπουλος, Φίλιππος Σκοπελίτης, Άρης Λώττας και Κώστας Φλίγκος. Και οι τέσσερις θα είναι κανονικά στη διάθεση του Περικλή Αμανατίδη στο παιχνίδι της 31ης Μαρτίου με τον Φωκικό, όπως και οι τραυματίες Αστέριος Γιακουμής και Αντώνης Ζγκούρι, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΑΟ Σελλάνων. Επίσης, ο Μανώλης Νικολακάκης συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει και από το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό.
Στόχος των «ερυθρολεύκων» στα τρία παιχνίδια που έχουν να δώσουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος (με Φωκικό εντός, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός και Αλμυρό εντός έδρας) είναι ισάριθμες νίκες, προκειμένου να κόψουν πρώτοι το νήμα του πρωταθλήματος και να κατακτήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις