Νίκη για τους “8” και τον Θανάση

Ένα ακόμη βήμα προς τα playoffs θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός. Κάτω από τη βαριά σκιά του θανάτου του Θανάση Γιαννακόπουλου, οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε στο ΟΑΚΑ την Μπασκόνια (21:00, Novasports 2) για την 27η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο στοχεύει στην πέμπτη σερί νίκη της, που αν συνοδευτεί και από υπερκάλυψη του -9 στη Βιτόρια (86-77) θα φέρει το «τριφύλλι» ακόμη πιο κοντά σε έναν στόχο που έμοιαζε σχεδόν ανέφικτος μέχρι προ λίγων εβδομάδων, αυτόν της πρόκρισης στα playoffs.

Ο Αμερικανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα, ενώ η μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή πρόσφερε στην ομάδα του έξτρα μέρες για ανάσες αλλά και προετοιμασία της διαβολοβδομάδας, που ολοκληρώνεται την Παρασκευή με ένα ακόμη κρίσιμο ματς, με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Οι Βάσκοι έρχονται στην Αθήνα με μία νίκη περισσότερη (14-12), αλλά αρκετά προβλήματα. Εκτός μάχης μετά τον Τόκο Σενγκέλια και τον Τζέισον Γκρέιντζερ τέθηκαν και οι Ματ Τζάνινγκ και Πάτο Γκαρίνο, αυξάνοντας τους πονοκεφάλους για τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ίλια Μπελόσεβιτς (Σερβία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις