Ο Ολυμπιακός συγχαίρει τους αθλητές που βραβεύτηκαν από τον Δήμο Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, με την οποία συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου, καθώς και την ανδρική ομάδα μπάσκετ, για τη βράβευσή τους από τον Δήμο Βόλου στην ετήσια εκδήλωση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 συγχαίρει την αθλήτρια του τμήματος καλαθοσφαίρισης, Αρτεμισίου Ιωάννα, για τη βράβευση της, ως κορυφαίας μπασκετμπολίστρια για το 2018, τις κολυμβήτριες Στάμου Ελευθερία (τεχνική κολύμβηση), Τρύπα Σοφία (κολύμβηση) και τον κολυμβητή Στάμο Απόστολο (κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας) για την βράβευση τους από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ κατά την ετήσια εκδήλωση βράβευσης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών του Βόλου για το 2018.

Επίσης, συγχαίρει, τους αθλητές του ανδρικού τμήματος μπάσκετ του συλλόγου της περιόδου 2017-2018 Αλεξίου Κώστα, Παρασκευά Γιώργο, Μπόγδανο Δημήτρη, Ίλτσογλου Θεόδωρο, Καραγεώργο Θωμά, Τζήμα Δημήτρη, Σκαμάγκα Σταμάτη, Καραθάνο Δημήτρη,Παπούλια Παναγιώτη, Λουλούδη Αλέξανδρο, Βλασταρίδη Αλέξανδρο, Αναστασόπουλο Λεωνίδα και  Τσαπράζη Νικόλαο, καθώς και τους προπονητές της ομάδας κ.κ. Βλιώρα Γεώργιο και Γκουγκουτούδη Παναγιώτη, για τη βράβευση τους για τη κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΘ 2017-2018 και την άνοδο της ομάδας στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Μπράβο παιδιά μας κάνατε υπερήφανους.

Στην εκδήλωση τη Διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου εκπροσώπησαν οι κ.κ. Μουρτζίνος Δημήτριος, Κυριακόπουλος Κυριάκος, Μεταφτσής Αλέξανδρος και Στάμος Αναστάσιος , ο έφορος της ανδρικής ομάδας μπάσκετ κ. Σαχίνης

Ζάκος, ενώ παρευρέθησαν και τα μέλη της προηγούμενης Διοικούσας Επιτροπής των τμημάτων μπάσκετ κ.κ. Έξαρχος Απόστολος, Κουσιαρής Γεώργιος και Ματθαίου Νικόλαος.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης η απελθούσα Δ.Ε. των τμημάτων μπάσκετ δεξιώθηκε τους βραβευθέντες αθλητές σε γνωστό τσιπουράδικο της πόλης μας».

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις