Ολυμπιακοί και Νικιώτες μαζί για ένα καλύτερο αύριο…

“Ολυμπιακός και Νίκη, Νίκη και Ολυμπιακός αποτελούν τη ζωντανή ιστορία του τόπου μας. Και οι δυο ομάδες του Βόλου μας θ’ ανέβουν φέτος κατηγορία και θα στείλουν ηχηρό μήνυμα επιτυχιών και ενότητας του βολιώτικου ποδοσφαίρου ενάντια σε οτιδήποτε ξενόφερτο και μη αποδεκτό από τους χιλιάδες φιλάθλους Νίκης και Ολυμπιακού.

ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ μας λοιπόν με υποψήφιο Δήμαρχο τον ΙΑΣΟΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και θα τα καταφέρουμε…” ανέφερε στο προσωπικό της προφίλ η υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, δημοσιογράφος και προπονήτρια μπάσκετ Ελένη Παπαθανασίου.

Στη φωτογραφία εικονίζονται ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσονας Αποστολάκης, ο γιατρός και γνωστός Νικιώτης Μιχάλης Μεϊκόπουλος, ο γυμναστής του Ολυμπιακού Βόλου Σωτήρης Πετσιμέρης, η δημοσιογράφος και τεχνική σύμβουλος στο μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου Ελένη Παπαθανασίου και ο Γεν. Γραμματέας του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Μουρτζίνος. Άνθρωποι της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου, λοιπόν, με μεγάλη προσφορά στο χώρο, μαζί σαν μια γροθιά για το καλό του βολιώτικου ποδοσφαίρου, του μπάσκετ και του βολιώτικου αθλητισμού γενικότερα.

Οι κ.κ. Πετσιμέρης, Παπαθανασίου και Μουρτζίνος, ως γνωστόν θα είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές με τον συνδυασμό ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΛΟ και τον υποψήφιο Δήμαρχο ΙΑΣΟΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις