“Γκαζώνει” για την αδειοδότηση ο Παναθηναϊκός

Την επόμενη Παρασκευή εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή φακέλου για την αδειοδότηση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και στον Παναθηναϊκό εντείνουν τις προσπάθειες, προκειμένου να διευθετήσουν όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις.
Οι «πράσινοι» μετά την τακτοποίηση των υποχρεώσεών τους απέναντι σε Στραματσόνι, Ρινάλντι και Γκονζάλες, είναι τις τελευταίες μέρες σε επαφές με τη Ρόντα για ένα χρέος 200.000 ευρώ από το μισό συμβόλαιο δανεισμό του Ατζαγκούν το 2016 και με την Κάλιαρι για κάποιες οφειλές που αφορούν στο δανεισμό του Ιμπάρμπο. Οι δύο σύλλογοι αναμένεται να συναινέσουν στην είσπραξη ενός σημαντικού ποσού και στο διακανονισμό του υπόλοιπου χρέους, προκειμένου να μπουν και αυτές οι δύο βασικές υποθέσεις στο φάκελο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και κάποιες άλλες μικροοφειλές, που όμως αναμένεται να τακτοποιηθούν εγκαίρως. Η διοίκηση της ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος εκφράζουν την αισιοδοξία πως όλα θα πάνε καλά και πως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει κανονικά την άδεια, που είναι σημαντική για να συνεχιστεί η εφαρμογή του πλάνου βιωσιμότητας και ταυτόχρονα οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις