Πιθανή… μάχη ΑΕΚ-Ολυμπιακού για Πόνσε

Πρόσωπο στο μεταγραφικό πάζαρι του καλοκαιριού μπορεί να γίνει o 22χρονος φορ, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι δεύτερος σκόρερ της Super League με 14 γκολ, ενώ ο Ευθύμης Κουλούρης είναι πρώτος με 16.

Η ΑΕΚ έχει μείνει απολύτως ευχαριστημένη με την παρουσία του και όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη «Live Sport» ο Μηνάς Λυσάνδρου θα μεταβεί στην πρωτεύουσα της Ιταλίας με στόχο τις τελικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Ρόμα. Μπορεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος να έχει «τρέξει» το θέμα εδώ και καιρό, αλλά πλέον το βάρος θα πέσει στις πλάτες του α’ αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ.

Σκοπός των «κιτρινόμαυρων» είναι να έχουν στο ρόστερ τους τον παίκτη και τι νέα σεζόν με οποιοδήποτε καθεστώς. Είτε με παράταση του δανεισμού με τους ίδιους όρους για έναν χρόνο, είτε με απόκτηση ποσοστού δικαιωμάτων του παίκτη σε συνιδιοκτησία με τη Ρόμα, ακόμα και πάντρεμα των δύο παραπάνω. Το ενδεχόμενο για αγορά του 100% των δικαιωμάτων του Πόνσε δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, διότι η ρήτρα είναι 6 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι το 50% ανήκει στη Ρόμα και άλλο τόσο σε γραφείο μάνατζερ στην Αργεντινή.

Την ίδια ώρα επικρατεί φημολογία για μπάσιμο του Ολυμπιακού, που ψάχνεται σχετικά με τους επιθετικούς που θα έχει στο ρόστερ του τη νέα σεζόν. Αφού φέτος η δυσκολία του στο σκοράρισμα του κόστισε πολύ και στις τρεις διοργανώσεις που πήρε μέρος και υπενθυμίζεται ότι ο Χασάν είναι δανεικός από την Μπράγκα.

Καταρχάς, θα πρέπει να πείσουν οι Πειραιώτες να επικρατήσουν σε «μάχη» με την ΑΕΚ και να δελεάσουν περισσότερο τον ποδοσφαιριστή από την Ένωση. Πάντως, δεν επιβεβαιώνεται στην παρούσα φάση ότι έχει αποφασιστεί να γίνει κίνηση για τον Πόνσε. Όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», μάνατζερ που έχει εμπλακεί στη συμφωνία ΑΕΚ-Πόνσε-Ρόμα έχει καλή επαφή με άνθρωπο του Ολυμπιακού από το παρελθόν.

Όπως σημειώνει ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» πρόκειται για δύσκολη περίπτωση και πολύπλοκη, διότι από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή προκύπτει η επιθυμία να συνεχίσει εκτός Ελλάδος την καριέρα του, επιστρέφοντας σε πολύ δυνατό πρωτάθλημα. Είτε στην Ιταλία με τη Ρόμα, ακόμα και στη Γαλλία για τη Λιλ, ίσως στην Ισπανία για τη Γρανάδα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις