Στα Χανιά με Πλατανιά δοκιμάζεται ο ΝΠΣ Βόλος

Στα Χανιά με αντίπαλο τον Πλατανιά αγωνίζεται σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Περιβολιών και θα αρχίσει στις 15.00.
Ο ΝΠΣ Βόλος προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 3-0 επί της Σπάρτης, η οποία έδωσε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων τελευταίων παιχνιδιών, στα οποία η ομάδα μετρούσε τρεις ήττες και μία ισοπαλία.
Η προετοιμασία των παικτών του ΝΠΣ Βόλος ολοκληρώθηκε χθες το πρωί και στη συνέχεια ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 ποδοσφαιριστών, οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Οι παίκτες που βρίσκονται στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού είναι οι εξής: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Πίσπας, Γκαλίτσιος, Ενγκουέμ, Καμπαγιέρο, Μάντζης, Λούκας, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Κόκκορης, Παπαδόπουλος, Πίτκας.
Στο Βόλο έμειναν οι τραυματίες Στέργιος Δημόπουλος και Δημήτρης Ουνγιαλίδης, όπως και οι επίσης τραυματίες εδώ και καιρό Άμπερτ Ρούσσος, Θωμάς Βασιλείου και Φώτης Καραγκιολίδης. Επιστρέφει ο Σεμπαστιάν Καμπαγέρο, ο οποίος στο ματς με την Σπάρτη εξέτισε την μία από τις δύο αγωνιστικές της ποινής του. Την δεύτερη θα την εκτίσει στο επόμενο παιχνίδι έδρας με τον Ηρόδοτο την Τετάρτη 27 Μαρτίου, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το εν λόγω παιχνίδι θα αρχίσει στις 14.00 για συγκοινωνιακούς λόγους.
Να τονίσουμε, πως το σημερινό παιχνίδι θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την ΕΡΤ3.
Ο Φώτης Πολυχρόνης από την ΕΠΣ Πιερίας θα διευθύνει την σημερινή αναμέτρηση, με βοηθούς τους Στάθη Γαρεφαλάκη και Δημήτρη Μαυρουδή από την ΕΠΣ Ηρακλείου. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Σπύρος Κολυτάς από την ΕΠΣ Λασιθίου, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Νεκτάριος Παστρωμάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις