Φαβορί ο ΓΣ Βόλου κόντρα στην Ανάληψη

Θύμα δυσάρεστης έκπληξης έπεσε το περασμένο Σάββατο ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου, καθώς γνώρισε την ήττα από την Σκιάθο με 56-54. Αυτό το αποτέλεσμα τον έριξε στην 9η θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται οπωσδήποτε το ροζ φύλλο στο σημερινό ματς με την Ανάληψη στις 18.00 στο κλειστό «Β. Παρασκευόπουλος».

Το προπονητικό τιμ των «μαυραετών» θα στερηθεί των υπηρεσιών του στρατευμένου Τσίρου. Η σύνθεση του Γ.Σ. Βόλου: Ζαρογιάννης, Αναστασιάδης, Κορτέσης, Ζήσης, Μούτσιος, Χατζόπουλος, Ντάκης, Σταθούρος, Τετζεράκης, Κουτσομπόρης, Κυριαζής.

Στην αντίπερα όχθη οι «κυανέρυθροι» ισοβαθμούν στην τελευταία θέση με τον Γ.Σ. Σκιάθου και θέλουν νίκες για να ξεφύγουν από εκεί. Ο Στέφανος Τύμπας δεν υπολογίζει στον Κωλέτση καθώς έχει υποστεί διάστρεμμα, ενώ αμφίβολος λόγω τραυματισμού θεωρείται ο Γαλανάκης. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Ευαγγελινός που ανάρρωσε από ίωση.

Η τεχνική ηγεσία θα επιλέξει τη δωδεκάδα ανάμεσα από τους: Πρέκα, Ανέστη, Κουτσονοβάκη, Τύμπα, Μπακίρη, Λουκίδη, Στάμο, Αβέλλα, Χατζηνικολάου Μάνε, Αλεξίου, Ευαγγελινό, Βούλγαρη και ίσως τον Γαλανάκη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις