Θέμα ημερών να υπογράψει ο Φερνάντες

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Ντάριο Φερνάντες από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Αργεντινός μέσος, ο οποίος ζήτησε ο ίδιος, ως γνωστόν, να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και στη συνέχεια ο Απόστολος Χαραλαμπίδης να αποφασίσει αν θα υπογράψει…

…συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους” (δεν είχε περάσει με επιτυχία τις εργομετρικές εξετάσεις), έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την επαγγελματική του συμπεριφορά. Πρώτος σε όλα ο Φερνάντες, έχει καταφέρει να τους κερδίσει όλους στον Ολυμπιακό και από την πρώτη μέρα δείχνει το πόσο ηγέτης είναι μέσα στο γήπεδο.
Αν κρίνουμε μάλιστα και από τις δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη στο goalpost.gr είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα από τη διοίκηση της ΠΑΕ η απόκτηση του Φερνάντες: «Ο Ντάριο, όπως όλοι γνωρίζουμε από το πέρασμά του από τον Πανιώνιο και τον Άρη, είναι ένας παίκτης με μεγάλη προσωπικότητα. Έχει σπουδαία ποιότητα, ως ποδοσφαιριστής, ενώ στην προπόνηση είναι καταπληκτικός. Βοηθάει τους συμπαίκτες του, τους εμψυχώνει και θεωρώ ότι αυτός ο ποδοσφαιριστής θα βοηθήσει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό. Βλέπω ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμος για την ομάδα», δήλωσε ο Χαραλαμπίδης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις