“Τσίμπησε” βαθμό στα Περιβόλια ο ΝΠΣ Βόλος

Κακό παιχνίδι με βαθμολογική μοιρασιά διεξήχθη ανάμεσα σε Πλατανιά και ΝΠΣ Βόλος, που προστάτευσε τον βαθμό της ισοπαλίας παίζοντας με δεκα για περίπου μισή ώρα. Εύκολη νίκη στο Αιγίνιο ο ΑΟΧ Κισσαμικός, πανηγύρισε η Κέρκυρα επί του Εργοτέλη, επιστροφή στα «τρίποντα» για τον Ηρόδοτο, που υπέταξε τα Τρίκαλα.

Δίχως νίκη για τρίτο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι παρέμεινε ο πρωτοπόρος Βόλος, που έμεινε στο «μηδέν» κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια, ενώ από το 67’ έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Ντεντάκη. Με την ισοπαλία οι Θεσσαλοί δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας επί της Σπάρτης κι έφτασαν στους 49, ενδεχομένως όμως αύριο δουν τον Απόλλωνα Λάρισας (40) και τον Απόλλωνα Πόντου (39) ή την Παναχαϊκή (39) να μειώνουν έτι περισσότερο την απόστασή τους από την κορυφή. Από την πλευρά τους οι Χανιώτες έφτασαν τους 37.

Πλατανιάς (Τάτσης): Γκοτς, Κόρτσταμ, Ρουσσάκης (76′ Γκατζολάρι), Τσαμούρης, Παπανικολάου (88′ Λάζιτς), Μάικιτς (64′ Παπατσογιαννόπουλος), Καραγκούνης, Ποζατζίδης, Νίλι, Λουκίνας, Μπιανκόνι.

ΝΠΣ Βόλος (Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Καρρίκι (57′ λ.τ Λούκας Γκαρσία), Ν’ Γκουέμ, Καμπαγιέρο, Δόρης, Πέντα, Ηλιόπουλος, Κότο (81′ Πίτου Γκαρσία), Μάντζης (90+3′ Κόκκορης).

 

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις