“Καλπάζει” για τον τίτλο ο Διαγόρας 

Περίπατος για Διαγόρα που πέρασε από την Αγ. Παρασκευή με 6-0, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο α’ μέρος και πέντε τέρματα στο β’ 45λεπτό, όπου σκόραρε “κατά ριπάς”, πραγματοποιώντας ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο.
Από δυο γκολ Κουβελάς και Γουτούλης κι από ένα Κουρούμαλος και Καραμανλής, οι σκόρερ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 24’ ο Κουβελάς μετά από σέντρα του Κυριάκου, με κεφαλιά έκανε το 0-1 για να έχουμε ακυρωθέν γκολ για τους φιλοξενούμενους στο 35’, όταν ο Κυριάκος έκανε και πάλι τη σέντρα, αλλά σύμφωνα με το διαιτητή, ο Κουβελάς χρησιμοποίησε το χέρι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου (48’) από σέντρα του Κουρούμαλου και μετά από κεφαλιά του Κουβελά, είχαμε το 0-2. Στο 55’ έγινε το 0-3 όταν ο Ζήγρας δεν κατάφερε να σε κρατήσει την μπάλα μετά από σουτ και ο Κουρούμαλος την έστειλε στα δίχτυα της Αγίας Παρασκευής.  Στο 70’ σημειώθηκε το 0-4 με πλασέ του Γουτούλη από πλάγια θέση κι αριστερά, για να έχουμε στο 80’ του 0-5 και πάλι από τον Γουτούλη, με διαγώνιο σουτ από δεξιά αυτή τη φορά και πολύ κοντά στη γραμμή του άουτ.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 86ο λεπτό, όταν ο Τσουκάλης έκανε το σουτ, ο Ζήγρας απέκρουσε ασταθώς και λίγο πριν τη γραμμή τέρματος ο Καραμανλής απλά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ζήγρας, Χρόνης, Μαστακούλης, Λούμπαρδος, Ιωακειμίδης, Τσίλογλου (75’ Παπαδόπουλος), Κατσαγεωργίου, Πάσα (46’ Μεγαγιάννης), Σιόβας, Μαρμαρινός (46’ Παπαδήμας), Ρακής (65’ Τζιάνης)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Πρασσάς, Ιωάννου, Σπ. Καραπλιάγκος (67’ Καλιακούδας), Κουβελάς (62’ Τσουκάλης), Λάιος, Βαλωτής (55’ Γουτούλης), Κυριάκος (60’ Λ. Καραμανλής) , Αλαμάνης

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις