Δίκαιη νίκη της Ακρόπολης επί του Αίαντα στο Σέσκλο

Τη νίκη κατάφερε να πετύχει η Ακρόπολη στο Σέσκλο επί του Αίαντα με 1-0, με τους γηπεδούχους να έχουν μία εξαιρετική εμφάνιση, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έκαναν, ίσως, το χειρότερο παιχνίδι της φετινής χρονιάς.

Η ομάδα του Κ. Παπαστεργίου απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών, με πρωταγωνιστές τους Κόκκα, Παγώνη και Κατή.

Στο 55’ ο Κόκκας εκτέλεσε πέναλτι (είχε δοθεί για χέρι) το οποίο απέκρουσε ο Χαλάτσης,  για να σημειωθεί το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 72’, με κεφαλιά του Τσαπέρου, μετά από εκτέλεση φάουλ του Κατή.

*Η ομάδα της Ακρόπολης θα ήθελε να ευχαριστήσει το διαιτητικό τρίο και ιδιαίτερα το διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δημητριάδη, για το  πολύ καλό παιχνίδι που έκαναν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπου απέφυγαν να σφυρίζουν συνέχεια, με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι να παρακολουθήσουν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι.

ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Στούκας, Μερμίγγης, Κ. Κολημήτρας, Τ. Κολημήτρας, Αξιώτης, Κατής, Μαυρίδης (60’ Αντωνίου), Παγώνης, Τσεκούρας, Κόκκας, Κουτλούμπασης

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Παπανικολόπουλος (78’ Κωστούλας), Πλαβός, Μιχόπουλος, Ξηροκώστας, Τσόγκας (68’ Κ. Κατσαβριάς), Χριστέλος, Μπιρτσάι, Θ. Κατσαβριάς, Αραπίτσας, (22’ λ. τρ. Μακανίκας), Χειλάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις