Επιθετικός μονόλογος και “τεσσάρα” στο ημίχρονο για Δήμητρα

Σε μία αναμέτρηση που αποτέλεσε αγωνιστικό μονόλογο των γηπεδούχων, ιδιαίτερα στο α’ μέρος, η Δήμητρα επικράτησε στην Ευξεινούπολη επί του Πρωτεσιλάου με 4-0 , πετυχαίνοντας όλα τα τέρματά της στο πρώτο ημίχρονο.

Μόλις στο 4’ από πολύ ωραία διαγώνια μπαλιά από 30 μέτρα, ο Τιμπλαλέξης βρήκε τον Κρανά, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, άνοιξε το σκορ.

Σε 26’ σημειώθηκε τα 2-0 μετά από εκτέλεση φάουλ και διώξιμο του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, που έστειλε την μπάλα στον Στέλιο Τσιάτσιο, ο οποίος με πλασέ  σημείωσε το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων.

Στα 30’ οι παίκτες του Μ. Ανδρωνά κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή, ο Κρανάς το εκτέλεσε απευθείας και περνώντας την μπάλα πάνω από το τείχος,  έγραψε το 3-0.

Στο 38’ ο Αράπιτσας εκτέλεσε και πάλι  απευθείας φάουλ, στέλνοντας την μπάλα αρχικά στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του τερματοφύλακα Μάνου, διαμορφώνοντας το 4-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στο β’ μέρος όπου δόθηκε χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν πολλές παρουσίες, στις σημαντικότερες στιγμές ο Κρανάς δεν τα κατάφερε σε τετ α τετ, προσπάθεια του Βούλγαρη αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή, ενώ ο Θωμαΐδης έκανε κατά μέτωπο επίθεση κι από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής, έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαρρής, Καψιώτης (70’ Μπιρμπίλης), Β. Τσιάτσιος (65’ Νικηφοράκης), Στ. Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης (67’ Κακλιάς), Κρανάς, Τιμπλαλέξης, Παπαδόπουλος (57’ Ζαντιώτης), Βούλγαρης, Αραπίτσας

ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Μάνος, Ακριβούσης, Ιακ. Λάμπος, Λεϊμονής, Χασιώτης, Κ. Κόρκος, Νικογιάννης, Εράλντο, Απ. Λάμπος, Σούδης, Παναγιώτου (78’ Τσουβαλιάς)

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις