Τάτσης: Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλος

Δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του προκειμένου να φτάσουν στο γκολ, ο Γιάννης Τάτσης, στο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος. Ο τεχνικός του Πλατανιά είπε ότι αμυντικά η ομάδα του στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο ενώ επιθετικά δημιούργησε τις προϋποθέσεις, χωρίς να καταφέρει τελικά να φτάσει στο πολυπόθητο γκολ. Επίσης, ο Τάτσης άνοιξε και το κεφάλαιο με την αποβολή του Αήττητου Σπάτων από το πρωτάθλημα, δηλώνοντας δυσαρεστημένος ως προπονητής και γενικότερα άνθρωπος του ποδοσφαίρου από αυτή την εξέλιξη.
Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:
«Δεν θα μπορούσα να έχω παράπονα από την προσπάθεια των παιδιών. Για 90’ προσπαθήσαμε απέναντι σε μια ομάδα που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, που έχει πάρα πολύ καλή επίθεση και έχει κάνει μέχρι τώρα έξι “διπλά”. Όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι καταφέραμε να μην μας δημιουργήσουν κάποια κλασική ευκαιρία, επιθετικά κάναμε προϋποθέσεις και είχαμε κάποιες τελικές ευκαιρίες προς την εστία του αντιπάλου. Γι’ αυτούς τους λόγους, λοιπόν, δεν μπορώ να έχω παράπονα για την προσπάθεια. Έλειπε ίσως κάποια ατομική προσπάθεια, από τις προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε για να μπει η μπάλα στα δίχτυα και ν’ ανοίξουμε το σκορ. Προσπαθήσαμε, ρισκάραμε, βάζοντας επιθετικούς και μεσοεπιθετικούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν έχω όμως παράπονο όπως προείπα από τα παιδιά. Η συνέχεια είναι κοντά, παίζουμε με την Σπάρτη την Τετάρτη.
Ανοίγω ένα θέμα που για μένα είναι πολύ περίεργο… Για μένα η Σπάρτη θα έρθει ξεκούραστη, μετά την αποβολή του Αήττητου από το πρωτάθλημα. Είμαι δυσαρεστημένος γι’ αυτή την εξέλιξη σαν προπονητής του Πλατανιά και άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Τα ίδια και τα ίδια. Πέρσι ήταν ο Αχαρναϊκός και η Βέροια, φέτος είναι ο Αήττητος Σπάτων και δεν ξέρω μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα εάν θα υπάρχει και κάποια άλλη ομάδα. Νομίζω, είναι άνισος ανταγωνισμός προς όλα τα επίπεδα, προς τους βαθμούς που θα πάρουν κάποιες ομάδες γιατί κάποια ομάδα θα παίζει ξεκούραστη, ενώ κάποιες άλλες θα είναι κουρασμένες και ούτω καθ’ εξής. Αυτό το κομμάτι το ανοίγω επειδή την Τετάρτη έχουμε ένα παιχνίδι με την ομάδα που θα έπαιζε σήμερα με τον Αήττητο Σπάτων. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί όπως μέχρι τώρα».

Πηγή: athlitiko

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις