Χωρίς άγχος με Νίκη ο Γ.Σ. Αλμυρού

Δύσκολο έργο με αντίπαλο τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό στάδιο έχει σήμερα (24/3) ο Γ.Σ. Αλμυρού για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και για τον 4ο όμιλο. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο και θα αρχίσεις στις 15.00.
Μετά τη νίκη με το ευρύ 6-0 επί της Στυλίδας την περασμένη αγωνιστική, οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλου αισθάνονται πιο σίγουροι, όσον αφορά την παραμονή, καθώς χρειάζονται ουσιαστικά μία νίκη σε τέσσερα παιχνίδια για να σφραγίσουν το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία.
Στον Γυμναστικό θα παίξουν σήμερα χωρίς άγχος απέναντι στη Νίκη. Αναγνωρίζουν ότι αποτελούν το αουτσάιντερ, αλλά είναι διατεθειμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δύο βασικοί παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση το προπονητή του Αλμυρού. Πρόκειται για τους Γιάννη Βέργο και Αλέκο Αναστασίου, οι οποίοι συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής.
Οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές είναι 16, καθώς ο ΓΣΑ δεν συμπληρώνει 18αδα. Αυτοί είναι οι Σταυρακης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Στουρνάρας, Παπακώστας, Δημηνάς, Αλεξανδρής, Γκίκας, Τσελεπής, Κοντοβάς, Τζοβάρας, Κούτσικος, Καλαμίδας, Λουκάς και Ματθαίου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις