“Σφραγίζει” την παραμονή ο Θησέας με νίκη κόντρα στα Μετέωρα (pregame)

Σε καλό… φεγγάρι βρίσκεται ο Θησέας. Προέρχεται από θετικές εμφανίσεις και από την ισοπαλία με τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη (1-1) και με 31 βαθμούς βρίσκεται στην 5η θέση του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Σήμερα στις 15.00 στο γήπεδο της Αγριάς υποδέχεται τα Μετέωρα, σ’ ένα παιχνίδι, που αν το κερδίσει, «σφραγίζει» πρόωρα το εισιτήριο της παραμονής στην κατηγορία.
Σίγουρα, το έργο της ομάδας του Λάκη Μπακάλη δεν είναι εύκολο, από τη στιγμή που τα Μετέωρα είναι από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος.
Επιπλέον, ο Θησέας θα αγωνιστεί με σημαντικές απουσίες, κάτι που ασφαλώς δυσχεραίνει το έργο του. Όμως όλοι όσοι αγωνιστούν είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Ο Λευτέρης Γιαουπλάρι είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στην Τσαριτσάνη. Επίσης, «νοκ άουτ» τέθηκε ο Ερρίκος Βαν Ντε Γουίχε με το όνομά του να προστίθεται στη λίστα με τους τραυματίες παίκτες, στην οποία μόνιμα βρίσκονται και οι Αρκάδιος Δημητριάδης, Μάριος Φουρκιώτης. Τέλος, μία ακόμη σημαντική απουσία είναι αυτή του στρατευμένου Πέτρου Αγιασιώτη.
Στη διάθεση του κ. Μπακάλη είναι οι: Αργύρης Κουτσιρίμπας, Αποστόλης Κεφαλάς, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Σπύρος Παναγιώτου, Θάνος Μπόρας, Γιώργος Γαλανόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Αποστόλης Χατζησταμάτης, Κώστας Οικονόμου, Νίκος Κοτζαθανάσης, Δημήτρης Ζάχος, Γιάννης Κακάλιας, Ηλίας Βλάχος, Αντώνης Φραγκογιάννης, Βαγγέλης Τσιουρής, Δημήτρης Δίντσης, Σταύρος Νιαώτης.

«Σφυρίζει» ο Τσιγαρίδας
Το σημερινό ματς στην Αγριά θα διευθύνει ο Βασίλης Τσιγαρίδας από την ΕΠΣ Φθιώτιδας, με βοηθούς τους Βασίλη Καλύβα και Γιώργο Λιτοσελίδη από την ίδια Ένωση. Παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτρης Τζιόλας που ανήκει στην ΕΠΣ Λάρισας.
Για τον Βασίλη Τσιγαρίδα αυτό είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι που «σφυρίζει» στην Γ’ Εθνική, καθώς έχει διευθύνει και το ματς Φωκικός-Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (1-1) στις 13/1/2019.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις