Διήμερο ρεπό οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. πριν την τελική ευθεία

Ο Ολυμπιακός Βόλου, ως γνωστόν, δεν αγωνίζεται σήμερα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς θα πάρει στα «χαρτιά» τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκουράζονται, γεμίζουν τις μπαταρίες τους, ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος, όπου στόχος είναι τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, προκειμένου να στεφθούν πρωταθλητές στον 4ο όμιλο.
Ο Περικλής Αμανατίδης φρόντισε να δώσει διήμερη άδεια στους ποδοσφαιριστές, καθώς χθες Σάββατο οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικό και έδωσαν ραντεβού ξανά στο γήπεδο την Τρίτη 26/3, όπου και θα αρχίσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό (31/3) για την 24η αγωνιστική.
Ο Αστέριος Γιακουμής θα χρειαστεί κάποιες μέρες ακόμη για να αποθεραπευτεί πλήρως και μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο παιχνίδι με τον Φωκικό. Έτοιμοι αναμένονται να είναι και οι Αντώνης Ζγκούρι και Βαγγέλης Μάντζιος, οι οποίοι προέρχονται και αυτοί από τραυματισμους. Δεν γυμνάστηκαν το Σάββατο οι Ρόκας και Φλίγκος, λόγω των τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ο Λώττας έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Νικολακάκης υποφέρει από ίωση και δεν προπονήθηκε και αυτός. Θυμίζουμε, πως στο παιχνίδι με την Καρδίτσα θα εκτίσουν την ποινή τους οι Οικονομόπουλος, Λώττας, Φλίγκος και Σκοπελίτης, ενώ ο Νικολακάκης θα εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Φωκικό (τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις