Επιστροφή με ΝΙΚΗ κόντρα στον Αλμυρό (pregame)

Τον Γ.Σ. Αλμυρού υποδέχεται η Νίκη Βόλου, στην επιστροφή της στο Πανθεσσαλικό, ως γηπεδούχος, μετά από ενάμιση μήνα, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Ράτκο Ντόστανιτς θέλει να πετύχει την 20η νίκη σε 23 ματς παραμένοντας “ζωντανή” στο κυνήγι της πρώτης θέσης κα του Ολυμπιακού Βόλου που θα πάρει “ξεκούραστα” το τρίποντο λόγω της αποχώρησης της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αλέξα Βουκομάνοβιτς, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες αλλά αντιμετωπίζει κι ένα πρόβλημα τραυματισμού στην γάμπα. Αντίθετα, στα πλάνα του ο κυανόλευκος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει τον Κωστή Δεμηρτζόγλου που επέστρεψε δυνατός από τη θλάση στον δικέφαλο που αντιμετώπιζε.

Την αποστολή της ομάδας για τον προτελευταίο αγώνα έδρας του πρωταθλήματος (κανονική διάρκεια) αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μανώλης Αποστολίδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάσος Καντούτσης, Έρβιστ Μετούσι, Θοδωρής Παπαδόπουλος, Εράλ Τσουλχάι, Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας. Βασίλης Ρόβας, Νέτι Μέτσε, Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Ιορδανίδης, Απόστολος Τσιώλης, Σταύρος Βουρδάκης, Γιάννης Κουτσούκης, Γιάννης Ντινιωτάκης, Κώστας Δεμηρζότγλου, Λάζαρος Μαντζίρης

Χωρίς Αναστασίου και Βέργο ο Αλμυρός

Χωρίς τον Αναστασίου και τον Βέργο αλλά και χωρίς άγχος, θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού, ο Γ.Σ. Αλμυρού. Το συγκρότημα του Κωστή Βελιτζέλου θα διεκδικήσει τις πιθατότητές του για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα που στην έδρα της έχει απώλεια μόλις δύο βαθμούς και δεν έχει δεχθεί τέρμα.

Η αποστολή του Γ.Σ.Α. αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Καρράς, Μπαρούτας, Ναουμίδης, Στουρνάρας, Παπακώστας, Δημηνάς, Αλεξανδρής, Γκίκας, Τσελεπής, Κοντοβάς, Τζοβάρας, Κούτσικος, Καλαμίδας, Λουκάς και Ματθαίου.

Για το παιχνίδι ο τεχνικός του Γ.Σ.Α., Κώστας Βελιτζέλος, δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη: «Στο παιχνίδι με τη Νίκη θέλουμε να χαρούμε το ματς. Mιλάμε για δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους από την αρχή του πρωταθλήματος. Υπάρχουν διαφορές στα ρόστερ και στη λειτουργία των ομάδων. Στο παιχνίδι, πάντως, το μεγαλύτερο άγχος θα το έχει η Νίκη, γιατί εμείς πάμε να πετύχουμε το απίθανο. Άσχετα αν είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μέσα από το παιχνίδι. Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να κοιτάξουμε στα μάτια ομάδες, όπως είναι η Νίκη και ο Ολυμπιακός Βόλου. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Ωστόσο, συμπλήρωσαν κάρτες οι Βέργος και Αναστασίου, οι οποίοι και δεν υπολογίζονται στο παιχνίδι της Κυριακής»

Τσιαουσίδης από τη Θεσσαλονίκη

Την αναμέτρηση της Νίκης με τον Γ.Σ. Αλμυρού, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 15.00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα διευθύνει ο Στέργιος Τσιαουσίδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Κουφό και Στέλιο Γεωργόπουλο, επίσης από την Μακεδονία. Παρατηρητής ορίστηκε ο Περικλής Τουτούκης από την ΕΠΣ Τρικάλων.

Ο Τσιαουσίδης «σφυρίζει» για πρώτη φορά σε παιχνίδι της Νίκης, στα τρία χρόνια που βρίσκεται στους πίνακες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αντίθετα, έχει διευθύνει δύο παιχνίδια του Γ.Σ. Αλμυρού. Το πρώτο πέρυσι στις 29/10/2017 με τον Ρήγα Φεραίο στον Αλμυρό (0-0) και το δεύτερο φέτος με αντίπαλο τον Θησέα, επίσης εντός έδρας στις 19/11/2018 (1-1).

Τα εισιτήρια

Οι τιμές των εισιτηρίων:
– Γενική Είσοδος :10€ (πρόσβαση σε όλες τις θύρες της σκεπαστής κερκίδας εκτός της VIP)
– Θέσεις VIP: 20€
– Γυναίκες: 5€
– Μαθητικό – παιδικό: 5€ (13 έως 18 ετών) – Παιδιά μέχρι 12 ετών δωρεάν

Είσοδος στο Στάδιο:

Η είσοδος στο στάδιο θα γίνεται από την Β΄ Πεζογέφυρα όπου και θα υπάρχουν τα εκδοτήρια για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.
Οι κάτοχοι των Καρτών Διαρκείας των Κατηγοριών Basic, Fans, Kids, Ladies θα μπορούν να εισέρχονται από την Β’ Πεζογέφυρα και από ξεχωριστό σημείο εισόδου στο οποίο θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος των καρτών τους.Οι κάτοχοι των Διαρκείας, καλούνται να έχουν μαζί τους απαραίτητα και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, των Καρτών Διαρκείας Gold και Premium αλλά και των κατόχων Εισιτηρίων 20€ θα γίνεται από το Parking Σταδίου. Η Δ.Ε. υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η στάθμευση στο περιστύλιο του Σταδίου καθώς εμποδίζεται η διέλευση των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ.
Επίσης να τονιστεί, για την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, πως δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στα VIP / Επίσημα του Σταδίου μέσω της Β’ Πεζογέφυρας.
Οι θύρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου θα ανοίξουν στις 13.00 το μεσημέρι της Κυριακής 24/03/2019.

Ασφάλεια:

Στο γήπεδο και στον περιβάλλοντα χώρο θα υπάρχει περιφρούρηση από ιδιωτική ασφάλεια. Η Δ.Ε. καθιστά σαφές ότι όποιος επιχειρήσει να εισέλθει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος.
Τέλος καλούμε τους φιλάθλους να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας πάντα μέσα σε φίλαθλα πλαίσια και πάντα με γνώμονα το καλό και το συμφέρον της ομάδας μας.
Νίκη Βόλου 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις