Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 21ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε και η 21η αγωνιστική χωρίς εναλλαγές στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα  και στη μεγάλη μάχη που γίνεται Για την κατάκτηση της πρώτης θέσης καθώς οι τρεις από τους τέσσερις πρωτοπόρος κατάφεραν να κερδίσουν και να διατηρήσουν τις μεταξύ τους διαφορές αναλλοίωτες.


Έτσι ο Διαγόρας που πέρασε με ένα εκρηκτικό δεύτερο ημίχρονο από την Αγία Παρασκευή (0-6),  πέτυχε το σκορ της αγωνιστικής και φυσικά διατηρείται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας,  με τον Ρήγα να τον ακολουθεί σταθερά καθώς η ομάδα του Βελεστίνου αν και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών πέρασε από τη Σκιάθο σημειώνοντας το πολυπόθητο γκολ στις καθυστερήσεις (0-1).

Η Δήμητρα πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο επικράτησε στην έδρα της επί του Πρωτεσιλάου (4-0).
Την ίδια ώρα ο Αίας  στραβοπάτησε  στο Σέσκλο, όπου η γηπεδούχους Ακρόπολη πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και  πήρε τη νίκη (1-0).

Στο μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής ο Σαρακηνός ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και δίκαια επικράτησε του Μαγνησιακού (5-0), στο βοηθητικό του ΕΑΚ.

Στην Αγχίαλο ο Πύρασος αν και ήταν πολύ καλύτερος χάνοντας σορεία ευκαιριών, ηττήθηκε τελικά από τους Μυρμιδόνες (1-2),  σε μία αναμέτρηση που έγινε στη “σκιά”  της παραίτησης του προπονητή των γηπεδούχων Γ. Δανόπουλου, που ανακοινώθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Τέλος, η Αγ. Αννα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και χωρίς να δυσκολευτεί πήρε τη νίκη  από τον Ηρακλή Β. (3-0), που πλέον βρίσκεται μία ανάσα από την γραμμή του υποβιβασμού…

Τα αποτελέσματα
Δήμητρα- Πρωτεσίλαος 4-0
Πύρασος- Μυρμιδόνες 1-2
Σκιάθος- Ρήγας Φ. 0-1
Σαρακηνός- Μαγνησιακός 5-0
Ακρόπολη- Αίας 1-0
Αγ. Άννα- Ηρακλής Β. 3-0
Αγ. Παρασκευή- Διαγόρας 0-6

Η Βαθμολογία
*Παιχνίδι λιγότερο για Αγ. Άννα και Σκιάθο

Η επόμενη 22η αγωνιστική
Πύρασος- Δήμητρα
Πρωτεσίλαος- Σκιάθος
Μυρμηδόνες- Σαρακηνός
Ρήγας Φ.- Ακρόπολη
Μαγνησιακός – Αγ. Άννα
Αίας- Αγ. Παρασκευή
Διαγόρας- Ηρακλής Β.

Τα ρεπορτάζ της αγωνιστικής
Πατώντας στους συνδέσμους που ακολουθούν, μπορείτε να δείτε τα ρεπορτάζ των αγώνων της Α’ ΕΠΣΘ, για την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε.
“Καλπάζει” για τον τίτλο ο Διαγόρα
Ο Ρήγας… γλίτωσε το “έμφραγμα”στη Σκιάθο, παραμένει ζωντανός για τίτλο
Επιθετικός μονόλογος και “τεσσάρα” στο ημίχρονο για Δήμητρα
Ο Πύρασος τις ευκαιρίες… οι Μυρμιδόνες τη νίκη
Δίκαιη νίκη της Ακρόπολης επί του Αίαντα στο Σέσκλο
Τριάρα στο ρελαντί… για Αγ. Άννα, επί του Ηρακλή
Ο πολύ ανώτερος Σαρακηνός, επικράτησε δίκαια του Μαγνησιακού