Β’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 21ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε και η 21η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ, όπου στην κορυφή της βαθμολογίας τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο ανταγωνισμός για τις δύο θέσεις που οδηγούν στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ως κερδισμένος της αγωνιστικής θα μπορούσε να θεωρηθεί ο Τοξότης,  παρόλο που έκανε το ρεπό του, δεδομένου ότι διατήρησε την διαφορά των τριών πόντων από τους διώκτες του, καθώς έως η ως σήμερα μόνη δεύτερη της βαθμολογίας Δάφνη, ηττήθηκε από τον Παγασητικό στην κοινή τους έδρα, στο γήπεδο Διμηνίου (1-0) κι απώλεσε τεράστια  ευκαιρία να “πιάσει” τον Τοξότη στην κορυφή. Μάλιστα το έργο της ομάδας των Αγ. Αναργύρων δείχνει δυσκολότερο, δεδομένου ότι την προσεχή αγωνιστική θα κληθεί να κάνει το δικό της ρεπό. Από κει και πέρα είχαμε νίκες για Αγχίαλο επί του Ανθίμου Γαζή (4-1) αλλά και του Ιάσονα Άλ. Μεριάς επί του Πανιωνίου (1-3), συνθήκη που δίνει πλέον τριπλή ισοβαθμία στους 39 βαθμούς, στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στη βάση του βαθμολογικού πίνακα Μικροθήβες, Πηλέας κι Άνθ. Γαζής, όπως προαναφέραμε, υπέστησαν ήττες και παραμένουν  με αντιστρόφως ανάλογη σειρά στις τελευταίες θέσεις, όπου ο Αστέρας κατάφερε να πετύχει νίκη επί του Ελευθεριακού (2-0), που τον απομάκρυνε σημαντικά από τις επικίνδυνες θέσεις.

Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής
ΦΘ Αγχίαλος- Ανθιμος Γαζής 4-1
Πανιώνιος- Ιάσων 1-3
Μακρινίτσα- Μικροθήβες 3-0
Παγασητικός- Δάφνη 1-0
Αστέρας- Ελευθεριακός 2-0
ΑΕ 2002- Πηλέας 3-1
Ρεπό: Τοξότης

Η Βαθμολογία

*Πηλέας, Ελευθεριακός, Μικροθήβες, Μακρινίτσα, Αστέρας Ριζ., ΑΕ 2002, Τοξότης έκαναν το ρεπό τους στο β΄ γύρο

Η επόμενη 22η αγωνιστική
Πανιώνιος- ΦΘ Αγχιάλου
Άνθ. Γαζής- Μακρινίτσα
Ιάσων Α.Μ.- Παγασητικός
Μικροθήβες- Αστέρας Ριζ.
Ελευθεριακός- ΑΕ 2002
Πηλέας- Τοξότης
Ρεπό: Δάφνη

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις