Άξιζε τη νίκη ο Θησέας, έμεινε στο 2-2 με Μετέωρα

Προηγήθηκε με 2-0 ο Θησέας στο παιχνίδι με τα Μετέωρα στην Αγριά, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στην ομάδα της Καλαμπάκας.

Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, το σκορ αδικεί τον Θησέα, ο οποίος θα μπορούσε να είχε πάρει το «τρίποντο», απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και σκοράρει με ευκολία.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το ματς με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις στο 7’ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Ο Κοτζαθανάσης σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο αριστερό «παραθυράκι» της εστίας του Γεωργίου, γράφοντας το 1-0. Οι παίκτες του Θησέα στη συνέχεια έφεραν το ματς στα μέτρα τους, δεν πιέστηκαν ιδιαίτερα από τα Μετέωρα, με το ημίχρονο να κλείνει με τον Θησέα να προηγείται στο σκορ.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους οι παίκτες του Λάκη Μπακάλη αιφνιδίασαν εκ νέου τον αντίπαλο και στο 47’ πετύχαν δεύτερο τέρμα. Σκόρερ ο Πέτσης, ο οποίος με κοντινό σουτ έγραψε το 2-0, ύστερα από πάσα του Οικονόμου.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 1-2 στο 60’ με σουτ του Κιάκου, ενώ στη συνέχεια έφεραν το ματς στα ίσα (2-2), με κοντινό σουτ του Λίτσου στο 70’.

Στο τελευταίο 20λεπτο ο Θησέας πίεσε με στόχο να φτάσει την επίτευξη τρίτου τέρματος, όμως η κεφαλιά του Οικονόμου στο 80’ (δεν πέρασε τη γραμμή του τέρματος των Μετεώρων) και το σουτ του νεαρού Ζάχου στο 90’ (η μπάλα βρήκε στο δοκάρι) δεν κατέληξαν στα δίχτυα.
Διαιτητής: Τσιγαρίδας (Φθιώτιδας).
Βοηθοί: Καλύβας, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας).
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Δίντσης, Μπόρας, Χατζησταμάτης, Πέτσης, Φραγκογιάννης, Βλάχος (63’ Τσιουρής), Κοτζαθανάσης (73’ Ζάχος), Νιαώτης (46’ Οικονόμου).
ΜΕΤΕΩΡΑ: Γεωργίου, Ιωαννίδης, Κιάμος, Παπαευθυμίου, Φορτούνης, Φωτίκας, Πολυζόπουλος, Γρηγορίου, Σκόνδρας, Μαρούδας, Λίτσιος (88’ Ανδρεόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις