Δυνατός και χωρίς προβλήματα στην τελική ευθεία ο Ολυμπιακός Β.

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να μπει ακόμη πιο δυνατός στην τελική ευθεία, με στόχο να κόψει πρώτος το νήμα και να στεφθεί πρωταθλητής στον 4ο όμιλο.

Χθες οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ξεκούραστα τρεις βαθμούς στα «χαρτιά» στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας έφτασαν τους 62 και μαζί με τη Νίκη, η οποία κέρδισε 3-2 τον Γ.Σ. Αλμυρού, μοιράζονται την πρώτη θέση, με τη διαφορά ότι ο Ολυμπιακός υπερτερεί στην ισοβαθμία, έναντι των «κυανολεύκων».

Αποκλειστικός στόχος των παικτών του Περικλή Αμανατίδη από εδώ και πέρα είναι το «3Χ3», προκειμένου να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Κρατούν οι ίδιοι την τύχη στα χέρια τους και δεν σκοπεύουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θυμίζουμε, πως οι «ερυθρόλευκοι» την προσεχή Κυριακή 31 Μαρτίου υποδέχονται τον Φωκικό στο Πανθεσσαλικό. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι τεράστια και ο σοβαρός Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα να πάρει τους τρεις βαθμούς, που θα τον φέρουν ακόμη πιο κοντά στο στόχο.

Σήμερα Δευτέρα οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ρεπό, ενώ η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση αρχίζει αύριο Τρίτη με προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις στης Άλλη Μεριά. Ο Περικλής Αμανατίδης αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τιμωρημένου Μανώλη Νικολακάκη, ο οποίος εκτίει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις