Ντόστανιτς: Γυρίσαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, που κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, δύο φορές, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Αλμυρό, ο Ράτκο Ντόστανιτς.

Αναλυτικά:

«Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Το α’ ημίχρονο ήταν πολύ κακό από την πλευρά μας. Όταν ξυπνήσαμε ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Από την πλευρά του ο Γ.Σ. Αλμυρού ήταν πολύ καλός.

Το πρώτο που πρέπει να δω είναι γιατί έγιναν αυτά τα λάθη. Το δεύτερο είναι ότι οι παίκτες «γύρισαν» ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Έδωσαν όλο τον εαυτό τους, την ψυχή τους και γι’ αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τα τέσσερα γκολ που έχει δεχθεί η Νίκη στις δύο τελευταίες αγωνιστικές: «Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Ρεαλιστικά δεν έχω κάποια απάντηση γι’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Με προβληματίζει αυτό στα δύο τελευταία ματς. Σίγουρα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β. μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Θέλω να το δω για να μπορώ να δώσω τις απαντήσεις.

Από την άλλη είδατε ότι σε μια δύσκολη μέρα για την ομάδα μας, τα παιδιά γύρισαν το παιχνίδι. Έδωσαν τα πάντα κι αυτό είναι που κάνει χαρούμενο εμένα και τους φιλάθλους της Νίκης. Να ξέρουν ότι δίνουμε τα πάντα, δεν υπάρχει κάτι άλλο στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Έτσι θα συνεχίσουν οι παίκτες, θα τα δίνουν όλα και πρέπει να κερδίζουν και στην κακή τους μέρα».

Για την απόκρουση πέναλτι από τον Αποστολίδη και ότι αν η Νίκη αισθάνεται τυχερή: «Ναι έτσι είναι. Ο Μάνος έκανε πολύ καλή δουλειά, αλλά αυτό είναι ομάδα για μένα. Αυτό λέω συνέχεια. Όλοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις