Κέρι: Δεν τα παρατήσαμε και δικαιωθήκαμε

Ο Λόρι Κέρι σημείωσε δύο τέρματα στο ματς με τον Γ.Σ. Αλμυρού και συνέβαλε με καθοριστικό τρόπο στην ανατροπή του σκορ και στην κατάκτηση της νίκης για την ομάδα του. Ο αρχηγός της Νίκης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου και τόνισε πως οι συμπαίκτες του και ο ίδιος κατάφεραν να ανταπεξέλθουν επιτυχώς σ’ ένα πολύ δύσκολο ματς όπως αυτό κύλησε.

Αναλυτικά:

«Όσον αφορά το παιχνίδι, δεν ήμασταν καλοί σήμερα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Όμως δύο φορές που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, βρήκαμε τη δύναμη να το αντιστρέψουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, γιατί δεν τα παράτησαν ούτε λεπτό στο παιχνίδι κι ας μην ήμασταν σε καλή μέρα. Σήμερα δείξαμε πως ακόμη και στην κακή μας μέρα, δεν τα παρατήσαμε και τα δώσαμε όλα μέχρι το τέλος. Να δώσω συγχαρητήρια και στον Αλμυρό, ο οποίος έπαιξε σωστά κι όχι αντιαθλητικά και να του ευχηθώ καλή συνέχεια».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις κι αν αισθάνονται πίεση: «Υπάρχει πίεση αφού κάνουμε πρωταθλητισμό. Γνωρίζουμε πως μέχρι το τέλος, έτσι θα πηγαίνουμε, με άγχος και πίεση. Ειδικά όταν βρισκόμαστε πίσω στο σκορ, νιώθουμε ακόμα περισσότερο την πίεση και υπάρχει περισσότερο άγχος. Όμως είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και προσπαθούμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλά σε κάθε παιχνίδι. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μας επηρέασε, αλλά σιγά-σιγά βρίσκουμε πάλι τον καλό μας εαυτό».

Για την απόκρουση του πέναλτι από τον Αποστολίδη: «Ήταν καθοριστική η απόκρουση του Αποστολίδη στο πέναλτι του αντιπάλου, μας έδωσε ψυχολογική ώθηση. Το ίδιο σημαντικό όμως ήταν πως και τα άλλα τα παιδιά έδωσαν το 100%. Εγώ σημείωσα δύο τέρματα, ο Τεό (σ.σ. Παπαδόπουλος) έβαλε ένα γκολ σε κρίσιμο σημείο, όλα τα παιδιά έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα και γι’ αυτό λεγόμαστε κι ομάδα».

Για το ότι η Νίκη έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ: «Πραγματικά ήταν μεγάλο το άγχος, νιώθαμε πολύ την πίεση. Εγώ, συγκεκριμένα, σκεφτόμουν πως δε θα βγω έξω πάλι μία εβδομάδα, θα κάτσω πάλι σπίτι. Όμως, οι καλές ομάδες κι οι καλοί παίκτες φαίνονται στα δύσκολα και σήμερα η δική μου η ομάδα έδειξε πως στα δύσκολα τα πήγε πάρα πολύ καλά και γι’ αυτό θα δώσω και πάλι συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό τιμ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις