Οι τρεις δουλευταράδες της ΑΕ Διμηνίου

Η «πρώτη» της ΑΕ Διμηνίου για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 (Τετάρτη, 19/8) πλησιάζει και οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της κιτρινόμαυρης ομάδας απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες ξεκούρασης πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας.

Αυτό δεν συμβαίνει με τρεις ποδοσφαιριστές της Μαγνησιώτικης ομάδας. Ο λόγος γίνεται για τον τερματοφύλακα της ΑΕ Διμηνίου, Γιάννη Κοντογιάννη και τον επιθετικό, Μανώλη Κανδήλα, που πραγματοποιούν ατομικές προπονήσεις, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της κιτρινόμαυρης ομάδας, τον 20χρονο μπακ – χαφ Απόστολο Κοντό, ο οποίος λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις της Αναγέννησης Καρδίτσας Νέων.

Οι Κοντογιάννης, Κανδήλας και Κοντός, θυσιάζουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους, ώστε να παραστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στην «πρώτη» της ομάδας τους. Πάντως, οι πρωτοβουλίες των ποδοσφαιριστών της ΑΕ Διμηνίου αποδεικνύουν ότι η νέα διοίκηση τους εμπνέει και αναμένεται να δώσουν τα πάντα εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις