Πανελληνιονίκες αθλητές του ΝΟΒΑ στο κανοε-καγιάκ

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε η αποστολή του ΝΟΒ-Α από το Μεσολόγγι, όπου συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανάπτυξης ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ για το 2015. Οι αγώνες έγιναν στην Λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου από 7 έως 9 Αυγούστου. Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το Σάββατο, ημέρα των Προκριματικών και Ημιτελικών Αγώνων, τα πληρώματα του ΝΟΒ-Α κατάφεραν να περάσουν στους Τελικούς της Κυριακής και να κατακτήσουν μετάλλια και πολύ καλή θέση στον Βαθμολογικό Πίνακα…

…Είκοσι Σωματεία από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν σ’ αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες.
Ο ΝΟΒ-Α αγωνίστηκε με 9 αθλητές και 6 αθλήτριες, κατακτώντας 2 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια αλλά και άλλες αξιόλογες θέσεις σε κάθε κατηγορία και κατετάγη στην ένατη μεταξύ 20 σωματείων, στη Γενική Κατάταξη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σ’ αυτό το Πρωτάθλημα αγωνίζονται οι μικρότεροι αθλητές όλων των κατηγοριών, που προσπαθούν να γνωρίσουν το άθλημα του ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ αλλά και να χειριστούν με άριστη τεχνική το κουπί και το σκάφος μέσα στη θάλασσα, συνδυάζοντας την δύναμη την δύναμη, την ευελιξία και το καθαρό μυαλό, για να φτάσουν στην επιτυχία.
Πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς αυτούς αθλητές που αφήνουν το παιχνίδι, την ξεκούραση από τα σχολικά τους μαθήματα και ρίχνοντας στη μάχη του Αθλητισμού με πολύ ιδρώτα αποφεύγοντας έτσι άλλες κακές συνήθειες για την ηλικία τους.
Την αποστολή αποτελούσαν οι παρακάτω αθλητές-τριες:
Πανταζόπουλος Χρήστος , Παρδάλης Χρήστος, Σουγγάρης Δημήτριος,
Σιρίν Κων/νος, Γιαννακούλας Ορέστης, Σιάτρας Ευάγγελος, Σπυρέλης Δημήτριος, Βήτας Θωμάς, Γιαννουλάκης Ηλίας, Λιάρου Λεμονιά, Στεργιοπούλου Ευαγγελία, Αντάμη Αικατερίνη, Κωστάκη Μαρκέλλα και Κουκουλέτσου Ελένη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα είναι τα παρακάτω:
ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
-Κ2 Παίδων Αρχαρίων 1000μ.
Γιαννακούλας Ορέστης-Σπυρέλς Δημήτριος
-Κ4 Παίδων Αρχαρίων 1000μ.
Γιαννακούλας Ορέστης – Σιάτρας Ευάγγελος – Σπυρέλης Δημήτριος – Βήτας Θωμάς
ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ
-Κ1 Παίδων Αρχαρίων 1000μ.
Σιρίν Κων/νος
-Κ1 Κορασίδων Προαγωνιστικά 200μ.
Αντάμη Αικατερίνη
-Κ2 Κορασίδων Αρχαρίων 500μ.
Στεργιοπούλου Ευαγγελία- Σπυρέλη Μαρία-Βιολέτα
—————————————————————————
– Σιρίν Κων/νος : 4η θέση στο Κ1 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
-Σπυρέλη Μαρία Βιολέτα: 5η θέση στο Κ1 Κορασίδων Αρχαρίων 200μ.
-Σουγγάρης Δημήτριος-Παρδάλης Δημήτριος: 6η θέση στο Κ2 Παμπαίδων 1000μ. και 7η θέση στο Κ2 200μ.
-Βήτας Θωμάς-Σιάτρας Ευάγγελος: 8η θέση στο Κ2 Παίδων Αρχαρίων 200μ.
-Πανταζόπουλος Χρήστος: 9η θέση στο Κ1 Παμπαίδων 1000μ.
-Κωστάκη Μαρκέλλα: 9η θέση σε 22 συμμετοχές, στο Κ1 Παγκορασίδων 200μ.
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΝΟΒ-Α, συγχαίρουν τους μικρούς αθλητές-τριες, τον προπονητή κ. Γκεόρκγι Αϊτόφ και τον έφορο κ. Βασίλη Σουγγάρη που ήταν ο συνοδός της αποστολής και εύχονται καλή συνέχεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις