Αναστασιάδης: Έπρεπε να αντιδράσουμε και αυτό κάναμε

Τελικά η Εθνική Ελλάδος πήρε το βράδυ της Τρίτης (26/3) αυτό που δικαιούταν στη Ζένιτσα, καθώς από το 2-0 που έχανε στο 15’, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη. Γι’ αυτό και ο Άγγελος Αναστασιάδης έμεινε ευχαριστημένος από την αντίδραση, όπως τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Euro 2020.

«Δεν ξέρω αν θα πρέπει να είμαι χαρούμενος ή λυπημένος από αυτό που έγινε. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί στα πρώτα 20 λεπτά, δεν κάναμε τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Μπήκαμε λάθος στο παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο να τα αλλάξουμε όλα από την μια στιγμή στην άλλη. Είναι φοβισμένα πολύ τα παιδιά, δεν ξέρω το γιατί. Από το 20’ και μετά άρχισε να παίρνει μπροστά η ομάδα και τους είπα και στο ημίχρονο όχι μόνο ότι μπορούμε να ισοφαρίσουμε αλλά και να κερδίσουμε», είπε αρχικά ο Αναστασιάδης στο συνδρομητικό κανάλι και τόνισε:

«Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αν κι εγώ πιστεύω ότι τα εκτός έδρας είναι πιο εύκολα από τα εντός. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, τους είπα ότι αδικούν τους εαυτούς τους. Μετά τον τρόπο που ήρθε το αποτέλεσμα όλοι θα πανηγυρίζουν αλλά εγώ δεν είμαι αυτή της άποψης. Πρέπει να καθίσουμε να δούμε τα λάθη για να μην ξαναγίνουν. Έπρεπε να αντιδράσουμε και αυτό κάναμε».