Με χατ τρικ του Φράγκου, ο ΝΠΣ Βόλος 5-0 τον Ηρόδοτο

Eύκολο απόγευμα κόντρα στον Ηρόδοτο είχε ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος πέτυχε μία ευρεία, σε έκταση σκορ, νίκη μέσα στην έδρα του. Ο Ηρόδοτος ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στα πρώτα 20′ του ματς χωρίς ωστόσο να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ του Πίτκα.

Στην επανάληψη ο ΝΠΣ Βόλος πίεσε προκειμένου να φτάσει στο 2-0 και να “κλειδώσει” το τρίποντο. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί αρχικά στο 46΄ με το σουτ του Κότο να μπλοκάρεται εύκολα από τον Ξενοδόχοφ, ενώ το τακουνάκι που επιχείρησε ο Ηλιόπουλος αποκρούστηκε σε κόρνερ. Ότι δεν κατάφεραν οι κυανέρυθροι στις δύο αυτές περιπτώσεις, το πέτυχαν στο 59′ με τον Φράγκο, ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο ματς.

Οι γηπεδοίχοι απείλησαν με τρίτο τέρμα σε σουτ του Πίσπα στο 63΄ που πέρασε πάνω από την εστία του Ξενοδόχοφ, ενώ στο 67′ το σουτ του Πίτου Γκαρσία αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού. Ότι δεν κατάφεραν αμφότεροι στις δύο αυτές φάσεις, το πέτυχε ο Φράγκος με το δεύτερο προσωπικό γκολ στο 70′ με σουτ. Στο 76΄ ο Κόκορης με πλασέ έκανε το 4-0, ενώ ο Φράγκος με το τρίτο του προσωπικό γκολ στο 89′ έκανε το 5-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Σκόρερ: 35′ Μάντζης, 59′, 70′, 89′ Φράγκος, 75′ Κόκορης

Βόλος (Φεράντο): Πίτκας, Κόκας, Πίτου Γκαρσία, Δόρης, Κότο (Φράγκος), Ηλιόπουλος, Καρρίκι, Λούκας Γκαρσία, Μάντζης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος
Ηρόδοτος (Λυρώνης): Ξενοδόχοφ, Γιαλούσης, Γραικός, Χατζηλιάδης, Ανδρέου, Παπαγγελής, Κασαπάκης, Αργκιλέσι (45′ λ.τρ. Μουκίδης), Νύκταρης, Πίντο (42′ λ.τρ. Αμαραντίδης), Ζαμπορόφσκι

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας)
Βοηθοί: Μπαλιάκας (Κοζάνης), Νίκζας (Λάρισας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις