Τα εισιτήρια με Απόλλωνα Σμύρνης (13/8, 18:00)

Τις τιμές των εισιτηρίων, τον τρόπο εισόδου στο γήπεδο καθώς και τα “happenings” του φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης ανακοίνωσε η Νίκη Βόλου. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00, με τα εισιτήρια να κοστίζουν 10€ στη Σκεπαστή (είσοδος από Μαιάνδρου) και 5€ στη Θύρα 3 (είσοδος από την πίσω πλευρά του γηπέδου). Η σχετική ανακοίνωση:

“Την Πέμπτη 13/08 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Π. Μαγουλάς θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:00.
Οι φίλαθλοι της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη σκεπαστή κερκίδα θα εισέρχονται από την είσοδο της σκεπαστής,με τιμή εισιτηρίου (10) ευρώ.
Οι φίλαθλοι της ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από τη βόρεια κερκίδα (θύρα 3) μπορούν να εισέλθουν από την είσοδο στο πίσω μέρος του γηπέδου, με τιμή εισιτηρίου (5) ευρώ.
Η Διοίκηση του Συλλόγου αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Football league το 2013-14 θα τιμήσει τον προπονητή κ. Αλέκο Βοσνιάδη, τον γυμναστή κ. Ηλία Παπαθανασίου και τους ποδοσφαιριστές Μ. Αποστολίδη, Δ. Ταΐρη, Β. Γκότοβο και Χ. Τζιώρα που συνεχίζουν την καριέρα τους στην προσφυγική ομάδα των Αθηνών.”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις