Στρατίκης: «Ο κόσμος μας είναι η δύναμή μας»

Στο ραδιόφωνο του Βόλος 98.6 FM και στην εκπομπή Clasico, φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Σπύρος Στρατίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στο κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γέφυρα που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή στις 5:00μ.μ., στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας.
Αναλυτικά
Για το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι με τη Γέφυρα: «Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, αλλά το συγκεκριμένο ακόμη περισσότερο, αφού αντιμετωπίζουμε μία ομάδα με τον ίδιο στόχο με εμάς που θα έλθει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο. Είναι από τα παιχνίδια που μπροστά μπαίνει ένα μεγάλο… πρέπει. Αν θέλουμε να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το μέλλον οφείλουμε να κερδίσουμε τη Γέφυρα».
Για το αν στόχος είναι και να καλυφθεί η διαφορά των 13 πόντων της ήττας στον α’ γύρο: «Πρωταρχικός στόχος είναι η νίκη. Η υπερκάλυψη της διαφοράς δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό μας».
Για τη βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο κόσμος της Νίκης από την κερκίδα: «Νιώθουμε πολύ πιο άνετα και ωραία όταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με το Αγρίνιο ο κόσμος ήταν αυτός που μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε στη Νίκη. Οι φίλαθλοι αποτελούν το εφαλτήριο για μας, είναι η δύναμή μας».
Για το αν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα: «Μετά από καιρό έχουμε ευχάριστο πονοκέφαλο γιατί και ο Μανώλης Αναγνωστόπουλος, που ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό, αυτή την εβδομάδα προετοιμάζεται με την ομάδα και θα είναι σε καλό ποσοστό ετοιμότητας. Δεν έχουμε άλλα προβλήματα».
Για το που θα κριθεί το ματς: «Ο αντίπαλος διαθέτει αθλητική ομάδα. Έχει έναν έμπειρο παίκτη, τον Γιώργο Αποστολίδη που έχει παίξει σε ανώτερες κατηγορίες. Εμείς, πέραν του αγωνιστικού κομματιού, δουλεύουμε και στον ψυχολογικό τομέα. Θέλουμε να είμαστε δυνατοί πνευματικά».
Για το τι έχει αλλάξει ο ίδιος στην ομάδα: «Με τον συνεργάτη μου Παναγιώτη Νάνη προσπαθήσαμε να βάλουμε περισσότερους παίκτες στην ομάδα, να ανοίξουμε το ροτέισον. Αυξήσαμε το χρόνο συμμετοχής σε ορισμένα παιδιά και προσπαθούμε να είμαστε καλοί στην επίθεση, αλλά και να κρατήσουμε και την άμυνά μας. Ψάχνουμε την κατάλληλη ισορροπία».
Για το πόσες νίκες χρειάζονται για την παραμονή: «Τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Ακόμη είναι νωρίς για προβλέψεις. Με τα τωρινά δεδομένα θα πω από δύο έως τέσσερις νίκες. Η Νίκη αξίζει να μείνει στην κατηγορία γιατί βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο, τόσο από την αγωνιστική, όσο και τη διοικητική πλευρά. Ο κ. Τουτουντζόγλου και οι συνεργάτες του φροντίζουν να μη μας λείπει τίποτα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις