Οι οργανωμένοι τιμούν τους Πρωταθλητές στο φιλικό με Απόλλωνα

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης απευθύνει το Blue Club ώστε πέρα της στήριξης στην ομάδα να τιμήσουν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ που έγραψαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου το όνομά τους. Αλέκος Βοσνιάδης, Μάνος Αποστολίδης, Δημήτρης Ταΐρης, Βαγγέλης Γκότοβος, Χρήστος Τζιώρας, Θοδωρής Παπαδόπουλος αλλά και Γιώργος Δεληζήσης και Στέργιος Ψιάνος θα έχουν την τιμητική τους στο αυριανό φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Η σχετική ανακοίνωση:

“Αύριο Πέμπτη στις 18:00 η ομάδα μας δίνει έναν φιλικό αγώνα που είναι σημαντικός για πολλούς λόγους. Ένας από αυτός είναι οτι θα επιστρέψουν πρόσωπα που έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα μας, πρόσωπα που εχει γραφτεί πλέον το όνομα τους στην ιστορία, ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!(έστω και φιλοξενούμενοι).
Έτσι λοιπόν το BLUE CLUB μαζι με τις BLUE DIAMONDS θα τιμήσουν τον Αλέκο Βοσνιάδη με τον βοηθό του Κων/νο Βελιτζέλο τους ποδοσφαιριστές της ανόδου Μάνο Αποστολίδη, Δημήτρη Ταϊρη, Βαγγέλη Γκότοβο, Χρήστο Τζιώρα και τον δικό μας Θοδωρή Παπαδόπουλο. Δεν ξεχνάμε όμως και την προσφορά του Γιώργου Δεληζήση καθώς και του Στέργιου Ψιάνου.
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις