“Κόλλησαν” στο μηδέν Ηρακλής και Δόξα Δράμας

Μπορεί μεσοβδόμαδα να υπήρξε αλλαγή προπονητή στον Ηρακλή, αλλά αυτό δεν βοήθησε στο να φτάσει στη νίκη ο «Γηραιός» που κόλλησε στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας.
Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή, ο Μαρσέλο Τροΐζι δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση και να οδηγήσει σε… τρίποντο, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται πλέον στη 10η θέση με 31 βαθμούς, μόλις έξι πάνω από τη ζώνη του θανάτου.
Ο «Γηραιός» έφτασε κοντά στο 1-0 με τον Ρόβα στο 56ο λεπτό να μην μπορεί να νικήσει από πλεονεκτική θέση τον πορτιέρε των Δραμινών.
Η ομάδα του Τροΐζι προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ της νίκης, με τον βαθμό της ισοπαλίας να μην την ικανοποιεί.
Ηρακλής (Τροΐζι): Γιαγκιόζης, Κουτρομάνος, Βιτλής, Ζιαμπάρης, Μουνιόθ, Κωστούλας (78′ Κουκόλης), Παναγιωτούδης, Ντούνης (84′ Παπαδόπουλος), Κλέιτον, Ρόβας, Γκι (46′ Ορφανίδης).
Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Μακρής, Πατράλης (76′ Λεμονής), Ροτζέριο (90+3′ Μαρτίνεθ), Μπαϊκαρά, Κρητικός (64′ Κρούθ).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις