Υπογράφει στον Ολυμπιακό και φεύγει δανεικός ο Κάιπερς

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ούγκο Κάιπερς στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν βελγικά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα, η σελίδα «HetlaatsteNieuws» θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του Βέλγου στους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας μάλιστα πως θα δοθεί δανεικός κάπου αλλού για έναν χρόνο.
Μάλιστα, ο 22χρονος εξτρέμ μίλησε στο βελγικό Μέσο όσα αφορούν το επόμενη επαγγελματικό του βήμα, τονίζοντας την προτίμησή του σε ελληνικό σύλλογο.
«Από τον Εργοτέλη μου είπαν ότι δεν θα με άφηναν παίξω φέτος, αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου. Είχα προσφορές και το περασμένο καλοκαίρι και το χειμώνα, αλλά ο Εργοτέλης με μπλόκαρε όλη τη σεζόν. Δεν πρόκειται να πω ότι μπορώ άμεσα να γίνω βασικός σε μία ομάδα Α’ κατηγορίας στο Βέλγιο. Και έχω μία μικρή προτίμηση να συνεχίσω στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο είμαι ένας νεαρός παίκτης, που δεν έπιασε στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ στην Ελλάδα το στάτους μου είναι ενός κορυφαίου σκόρερ στη Β’ κατηγορία. Μετά από έναν χρόνο δεν με ξέχασαν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζουμε πως ο Ούγκο Κάιπερς θα μπορεί να μετακινηθεί σε όποια ομάδα θέλει από την 1η Ιανουαρίου, αφού το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις