Αστέρας Ιτέας: “Για το τελευταίο χειροκρότημα”

Κάλεσμα στον κόσμο του Αστέρα Ιτέας να δώσει δυναμικό παρών στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, απευθύνει η διοίκησης της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η ανακοίνωση:

Μετά την μεγαλοπρεπή εμφάνιση-νίκη του για το κύπελλο Φωκίδας(σ.σ. 6-0 τον Φωκικό) ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ επιστρέφει στις υποχρεωσεις του για το πρωτάθλημα και θα υποδεχτεί τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο Αθανάσιος Νοικοκυράκης,την Κυριακή στις 16:00,στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής.

Τρεις στροφές πριν το τέλος μιας ακόμη πετυχημένης χρονιάς όπως διαγράφεται, η ομάδα μας θα επιδιώξει ακόμη μία νίκη που θα την διατηρήσει στην 3η θέση και παράλληλα να αποδώσει όμορφο ποδόσφαιρο,στον τελευταίον αγώνα εντός έδρας για φέτος (τις 2 τελευταίες αγωνιστικές παίζει εκτός με Αλμυρό και Οικονόμο Τσαριτσάνης).

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίσθηκε ο κ.Αθανασίου (Αρτας) με βοηθούς του τους Παπαδημητρίου (Άρτας) και Μάνο (Αρτας).

Ο Πρόεδρος κ. Πέτρος Μαντούβαλος και το Δ.Σ. του ΑΣΤΕΡΑ ΙΤΕΑΣ καλούν τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας να δώσει δυναμικό παρόν την Κυριακή, αφενός να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές μας ώστε να έρθει ακομη μία νίκη και αφετέρου να χειροκροτήσει-ανταμείψει την προσπάθεια της ομάδας μας μιας και ο συγκεκριμενος αγώνας είναι ο τελευταίος εντός έδρας για την φετινή χρονιά.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις