Αιολικός-ΓΣ Αλμυρού διασταυρώνουν τα ξίφη τους στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα διεξαχθεί σήμερα στις 17.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας όπου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» Αιολικός και Γ.Σ. Αλμυρού για τον 1ο όμιλο της Α1 ΕΣΚΑΘ.

Το συγκρότημα του Αντώνη Μάνου θέλει το ροζ φύλλο, προκειμένου να αποφύγει τα πλέι άουτ. Ο Βολιώτης τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Κολτσιδόπουλο που έλειψε από το ματς με την Αγριά. Η σύνθεση του Αιολικού: Σούλης, Λογοδότης,, Ζαρνακούπης, Δαρτιώτης, Σαμαράς, Γεωργατζής, Βαγιόπουλος, Στρέτζος, Αντωνίου, Παπανικολάου, Μπούρας, Κολτσιδόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη ο Γ.Σ. Αλμυρού επιδιώκει να τερματίσει δεύτερος και ακόμη κι αν χάσει σήμερα, ο «τελικός» θα είναι την επόμενη εβδομάδα ενάντια στον Ίωνα. Πάντως στο ματς του Σαββάτου οι παίκτες του Γιάννη Στεργιόπουλου θα προσπαθήσουν να ξεπεράσουν και το σοκ από την εντός έδρας ήττα από τον Μύτικα.

Στον ΓΣΑ επανέρχονται οι Βαλαμούτης και Βλήτσιος. Διαθέσιμοι, λοιπόν, είναι οι Κατσούλης, Καλόγηρος, Μαμούρας Θ., Παπούλιας, Παπαβαΐτσης, Μαμούρας Π., Παπακωνσταντίνου, Μυλωνάς, Χατζής, Κοντοστάθης, Γώγουλας, Τοκατλίδης, Θέος, Βαλαμούτης και Βλήτσιος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις