“Ο θάνατός σου η ζωή μου” στο ματς ΓΣ Σκιάθου-Ανάληψη

«Ο θάνατός σου η ζωή μου». Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή «μονομαχία» ανάμεσα στον Γ.Σ. Σκιάθου και την Ανάληψη, η οποία θα γίνει στο νησί των Βορείων Σποράδων με ώρα έναρξης τις 17.00

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην ουρά της βαθμολογίας και όποιος κερδίσει σήμερα αποκτά σημαντικό πλεονέκτημα, προκειμένου να μην υποστεί τον απευθείας υποβιβασμό. Μάλιστα αν οι νησιώτες καταφέρουν να ανατρέψουν και τη διαφορά των έξι πόντων με την οποία είχαν χάσει στον Βόλο, τότε θα σιγουρέψουν τη συμμετοχή τους στα πλέι άουτ.

Στον αγωνιστικό τομέα για τους γηπεδούχους θα απουσιάσουν για διάφορους λόγους οι Εμμανουήλ, Παντέρας και Μουτζούρης Ι. Η σύνθεση του Γ.Σ. Σκιάθου είναι η παρακάτω: Δημοράγκας, Τζούμας, Δελημανώλης, Μπουρτζίκας, Κατσαμπάς, Γραμματικός, Λεκάι, Κόντος, Παπαδάκης, Κασαρτζιάδης, Κρίτσαλος, Τσιμπλιαράκης, Μουτζούρης Η., Σβίγκος, Σανιδάς και Χαρανάς.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο οι «κυανέρυθροι» ξέρουν ότι πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουν σήμερα, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τον ισχυρό Σπάρτακο και τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα γι’ αυτούς. Απόντες θα είναι ο Κωλέτσης που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα και ο Πρέκας που δίνει εξετάσεις για πτυχίο ξένης γλώσσας, ενώ αμφίβολος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θεωρείται ο Γαλανάκης.

Ο Στέφανος Τύμπας θα επιλέξει τη δωδεκάδα ανάμεσα από τους: Ανέστη, Κουτσονοβάκη, Τύμπα, Μπακίρη, Λουκίδη, Στάμο, Αβέλλα, Χατζηνικολάου Μάνε, Αλεξίου, Ευαγγελινό, Βούλγαρη και ίσως τον Γαλανάκη.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις