Παπαδάκης: «Ο Κούγιας άφησε μόνο χρέη»

Υψηλούς στόχους έθεσε ο Νίκος Παπαδάκης στην Παναχαϊκή. Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ πριν τον αγιασμό και το φιλικό με τον Ιωνικό έδωσε συνέντευξη Τύπου και σημείωσε ότι παρέλαβε μία ομάδα με πολλά χρέη, αλλά έβαλε ψηλά τον πήχη και μίλησε για άνοδο. Μάλιστα, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό.

«Τον Αλέξη Κούγια δύο φορές τον είδαμε και τον ψάχναμε πάμπολλες», είπε ο Παπαδάκης και συνέχισε: «Υπήρξε έντονο παρασκήνια, αλλά όλα πήγαν καλά και τελειώσαμε. Θα έρθουν και άλλοι συνεργάτες, γιατί η Παναχαϊκή είναι μαγαζί γωνία και δεν ήταν στην κατάσταση που έπρεπε βάσει ιστορίας και πόλης. Θέλουμε να την πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα γίνουν μία, δύο ακόμα μεταγραφές για να κλείσουμε το ρόστερ. Πήραμε καμένη γη. Δεν είχαμε ρεύμα, γραφεία, αλλά θα βάλουμε τις βάσεις για την άνοδο».

Για το γήπεδο και την Εγλυκάδα είπε:

«Θέλουμε δίπλα μας την Ερασιτεχνική. Έχουμε έρθει σε συνεννόηση και προς τιμή της μας το παραχώρησαν για τον αγιασμό και για το φιλικό. Για την Εγλυκάδα θα πρέπει να συμφωνήσουμε με τους κατόχους του 40%. Πρέπει η ομάδα να έχει προπονητικό κέντρο».

Για το αν υπάρχει σχέση με τον Ολυμπιακό ο Παπαδάκης το διέψευσε και στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ποτής Τσιριμπής είναι οπαδός του Ολυμπιακού, ενώ για τα χρέη υποστήριξε: «Είναι περίπου δύο εκατ. ευρώ. Κάναμε 100 δόσεις. Ο Κούγιας άφησε μόνο χρέη». Στάθηκε ακόμα στην ανάγκη για ενότητα, δήλωσε ότι οι μαθητές και οι άνεργοι θα μπαίνουν δωρεάν στο γήπεδο και σημείωσε ότι θα χτιστούν από την αρχή οι σχέσεις με τον Δήμο και τους φορείς της πόλης».

Ο Ποτής Τσιριμπής είπε:
«Δεν βάζω τίποτα πάνω από την Παναχαϊκή, ούτε 100 Ολυμπιακούς. Δώσαμε τις εξετάσεις μας και πετύχαμε. Να μην στέκονται στη σχέση μου με τον Ολυμπιακό. Δημιουργούμε το καλύτερο ρόστερ για την άνοδο και ταβάνι για μένα είναι η Ευρώπη. Να τελειώσουν τα παραμύθια, δεν υπάρχει πια Κούγιας. Η ομάδα δεν είχε προπονητικό κέντρο. Η Εγλυκάδα δεν είναι της Παναχαϊκής».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις