Φιλική ήττα 2-0 του Ολυμπιακού Β. από την Καλλιθέα

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στο Καρπενήσι δεν συνοδεύτηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι “ερυθρόλευκοι” ηττήθηκαν με 2-0 από την Καλλιθέα, με την αθηναϊκή ομάδα να σημειώνει από…

…ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Σ’ ένα μέτριο παιχνίδι στο πρώτο μέρος, χωρίς φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους παίκτες των δύο ομάδων να είναι “πιασμένοι” από τις διπλές προπονήσεις, η Καλλιθέα εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος στην άμυνα του Ολυμπιακού και άνοιξε το σκορ στο 23′ με τον Μπούζα.
Τόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Απόστολος Χαραλαμπίδης, όσο και ο τεχνικός της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και να χρησιμοποιήσουν όλους τους παίκτες που είχαν στη διάθεσή τους. Από τον Ολυμπιακό δεν έπαιξαν ο Μοράν (έτρεξε μόνος του), όπως και οι Τσιλιγκίρης (γυμνάστηκε επίσης μόνος του), αλλά και ο τερματοφύλακας Δασκαλάκης.
Στο δεύτερο ημίρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος της Καλλιθέας, είχε τρεις καλές στιγμές με τους Σκοπελίτη (δύο φορές) και Διαμαντόπουλο, ωστόσο, δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Αντίθετα η Καλλιθέα στο 77′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Ο Φράγκος επιχείρησε τη σέντρα και ο Σμυρλής με πλασέ έγραψε το 2-0 για την Καλλιθέα.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Στρατηλάτης (46′ Χρυσοστομίδης), Ζέρης (46′ Γκουγκούδης), Μπουτζίκος (64′ Παναγιώτου), Καραμανλής (57′ Νικολόπουλος), Αρβανίτης (46′ Ντάσιος), Φερνάντες (57′ Κολημήτρας), Κυζιρίδης (46′ Τσιάρας), Λεόν (52′ Κεσίδης), Χιντζίδης (46′ Σκοπελίτης), Νικολιάς (68′ Κορνελάτος), Διαμαντόπουλος (68′ Αλαμάνης).
Διαιτητής: Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
Βοηθοί: Κολοκότσιος, Σώμαλης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Α’ ημίχρονο) Μιχελής Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Μουχτάρης, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης, Αρναρέλης, Τσίτρας, Μπούζας, Προκς
Β’ ημίχρονο: Κατσούλης, Πίκολο, Νόνης, Σταμόπουλος, Τεγούσης, Σταύρου, Σμυρλής, Ιγνατίδης, Μπέλης, Φράγγος, Τζάκσον

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις